Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › RePlay Swobodny Internet 2
- Ten temat ma 10 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 3 miesiące temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
Gośćja mam pytanie co promocja "swobodny internet" ma wspólnego z rzeczywistym swobodnym (nielimitowanym?) internetem… skąd ta nazwa, skoro w newsie ani w regulaminie (specjanie pobrałem)
o internecie praktycznie nie ma słowa (!!)
-
Anonimowy
GośćNie mam pojęcia jak dla mnie ściema reklamowa. Przydałoby się żeby profilaktycznie i Play dostał karę za wprowadzanie klientów w błąd.
-
Anonimowy
Gość"Pakiet nie moze być dezaktywowany i jest on stałym elementem niniejszej Oferty Promocyjnej."
To jakaś kpina? Dodatkowo 30zł miesięcznie niejako z musu? O co w tej "promocji" chodzi?
-
Anonimowy
GośćA no to ma do tego, że można zakupić telefon typu Iphone, HD2, Aino, Satio, Omnia nawet o 800 – 1000 zł taniej niż w podstawowej ofercie.
-
Anonimowy
GośćChodzi o to, że możesz wziąć wypasiony telefon stworzony do internetu. Kiedys 2GB osobno kosztowało 40zl, a teraz w ogóle niema, tylko w takim abonamencie. Więc jak ktoś potrzebuje, to ma trochę taniej i może kupić telefon parę złotych tańszy.
-
Anonimowy
GośćTo ile w końcu muszę wydać na miesiąc? Chyba jestem za ciemny, żeby pojąć regulamin.
-
Anonimowy
GośćBez czytania regulaminu. Na miesiac trzeba wydac pewnie: 99zl (69zl+30zl) lub 129zl (99zl+30zl).
Jak wczesniej miales swobodny internet 2, czyli 65zl+30zl. To miales 166min + 2GB. Teraz placac 4zl wiecej i przedluzajac umowe masz 350min + 2GB.
-
Anonimowy
Gość+SD jeszcze
-
Anonimowy
GośćPrzyznam szczerze, ze nie bardzo rozumiem tej promocji. To jest net w komorkach? Ja tam wolę normalny, kablowy, bo jest niewiele drozszy biorac pod uwage większe mozliwosci techniczne, zasięg etc. (pierwszy z brzegu przykład – choćby Neo 6 mb to niecale 70 zeta ). Wiem ze to nie to samo, ale przynajmniej nie ma limitów, a jak ktoś chce korzystac trochę więcej niż standardowe sprawdzanie pocztę czy posurfowanie po stronkach, to z limitami może byc problem…
-
Anonimowy
GośćZagmatwane te ich promocje stają się coraz to częściej. Nazwa nie wymierna co do tego co dają a o internecie dużo nie piszą i nie jest on swobodny bo raz że ograniczony zasięg to jeszcze limit!
-
-
AutorWpisy