Reklama tysiąc minut w Orange

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Reklama tysiąc minut w Orange

Przeglądanie wątków odpowiedzi 17
  • Autor
    Wpisy
    • #152947 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Orange POP
      Dziś rusza kampania pakietu 1000 minut na numery Orange i stacjonarne. Przypomnamy, że pakiet kosztuje tylko 6 zł i jest ważny 14 dni.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #191266 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A cos wiecej o tym konkursie? Cos takiego jak loteria bmw?

• #191267 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Na swoim blogu rzecznik Grupy TP Wojciech Jabczyński, zorganizował szybki konkurs, w ramach którego można wygrać 4 podwójne zaproszenia na mecz Polska-Bułgaria, który odbędzie się w środę w Warszawie.

• #191268 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Tak, i potem wszyscy będą nękać rozmówców, bo muszą wykorzystać 1000 minut w 14 dni, REWELACJA! Szkoda gadać! No ile można wykorzystać tych minut przez 14 dni! Ludzie zastanówcie się!

• #191269 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Kp: wychodzi niewiele ponad 70 minut dziennie, więc jest to sporo, ale jak najbardziej do wygadania. Moim zdaniem pakiet jest ok.

• #191270 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Szkoda gadac.

Orange ratuje sie jak moze bo wie, ze dlugo nie utrzyma klientow na pakiecie 600 smsow za 6 zl do orange.

Zreszta juz widac znaczacy uplyw klientow do innyc sieci.

Jak dla mnie pakiet 1000minut jest nie dopracowany.

14dni waznosci ?

pakiet 30minut za 6zł jest ważny 30 dni, wiec gdzie sens gdzie logika ?

Widac w Orange’u staroswieckie myslenie.

Mogliby chociaz zrobic dluzsza waznosc konta a nie wyludzac doladowania! Wiele sieci poszlo juz w tym kierunku i jakos nikt nie splajtował.

• #191272 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Dla mnie reklamy Orange są ohydne – jakieś pomarańczowe glisty łażą po ekranie i zachwalają ofertę.

• #191273 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ludzie co wam sie tu nie podoba?? Ja wlasnie kupuje 24 pakiety na rok z gory, place 144 zł i mam 24 tys minut na stacjonarne, miesiecznie tylko 12 zl. Do tej pory w orange dla firm placilem 12zl za kazdy numer stacjonarny, limit 500 minut . 5 numerow 60zl !! tutaj mam 1000 minut na wszystkie stacjonarne. Juz mialem w d… orange dla firm, ale przez ta promocje zostane w orange POP.

• #191274 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Aleś się Adamie rozpędził z liczeniem. Podpowiem, że czas promocji do 31.03.2009. Zdążysz wykupić 2 pakiety. No chyba, że ją przedłużą.

• #191275 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

"W przypadku, gdy Użytkownik mając uruchomioną Usługę w trakcie trwania okresu, o którym mowa

w punkcie 5 niniejszego Regulaminu, ponownie wyśle zlecenie uruchomienia Usługi, dotychczasowa

ilość minut zostanie powiększona o kolejne 1000 minut, a termin ważności Usługi zostanie

przedłużony o kolejne 14 dni od daty ostatniego włączenia Usługi. " – dla Kolca wyciag z regulaminu promocji

• #191276 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Adam –> Tzn. że doładujesz będziesz miał już 2000 minut tylko, że termin przedłuży się od momentu doładowania o 14 dni. Tak więc niestety ale Kolec ma rację

• #191279 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

To fakt reklama jest przeciętna. Oferta generalnie taka sobie, pojechali z ważnością tego pakietu 14dni na 1000 minut. Trochę przesada wychodzi koło 70minut dziennie to zdecydowanie za dużo. Znowu oferta bardziej pod nich niż pod klienta;)

• #191280 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Kolec ma rację, max do 14 kwietnia usluga bedzie aktywna, jesli ostatniego dnia promocji kupimy pakiet. To kupa smiechu , robia reklamę czegos, co trwa pare dni. Przypomina mi topromocje w MediaMarkt, w promocji byly laptopy na bilbordach, bylem w pierwszym dniu promocji, a facet w Media mowi mi,ze laptopow oczywiscie nie ma, bylo tylko kilka laptopow, ale to taki pic, zeby przez 2 tygodnie reklama byla atrakcyjna.

• #191281 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

zdenerwowali mnie, pierniczony regulamin specjalnie jest tak sformulowany, zeby nie bylo jednoznacznie wiadomo, ze to tylko pic na wode. Wystarczylo dopisac "… ale nie dluzej niz do 14 kwietnia". Tego zdania brakuje celowo !! Maja nas za idiotow. Mam w d… takie trakotwanie, Play dal mi 70 minut do wszystkich i 1000 na stacjonarne !! za 30 zl miesiecznie, umowa 2 lata i telefon wart na allegro 450zl !! Ale ma jedna podstawowa wade – 70 gr do sieci play

• #191282 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Adam – Jabczyński nie wykluczył przedłużenia promocji, a jak masz firmę możesz wejść w abo w Play firmowym za 12,5PLN masz dodatkowo 1000 minut do Play i stacjonarek i stawkę 29 groszy.

A te minuty w Orange są jednak ograniczone dniem 31.03. Szkoda, bo ciekawa opcja Tobie wyszła. 🙂

• #191283 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No i wszyscy prawie płaczą, że 1000 minut to za dużo… Polska…

• #191285 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

groszek, podwojenie minut w abonamencie Orange dostajesz przez kilka pierwszych miesięcy. Abo Ery wygląda znacznie lepiej, bo podwajają minuty przez cały okres trwania umowy.

Co do reklam Orange…

• #191286 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Play powinien teraz znowu obnizyc cene minuty do wszystkich na 20gr a w sieci za darmo.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 17
Odpowiedz na: Odpowiedź #191267 w Reklama tysiąc minut w Orange
Twoje informacje:

Anuluj