Reklama nowej oferty pre-paid Orange (video)

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Reklama nowej oferty pre-paid Orange (video)

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
  • Autor
    Wpisy
    • #155844 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Rzecznik Grupy TP Wojciech Jabczyński na swojej stronie opublikował film reklamujący nowe taryfy pre-paid Orange. Najważniejsza informacja to wprowadzenie w Orange POP i Nowym Orange Go stawki 0,29 gr za minutę do wszystkich prócz Playa i Cyfrowego Polsatu.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #173280 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Reklama bardzo, bardzo dziwna. Animacja maxymalnie oldschoolowa, niezbyt ładnie zrobiona, rysunki na poziomie przedszkola i tylko wielka cena minuty wybita. nie podoba mi się kompletnie

• #173281 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No dokładnie bo to oferta dla przedszkolaków którzy nie wiedzą że do wszystkich u nas nie oznacza do wszystkich 😉

• #173282 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A co z TAKTAKiem, najdrozsza siec, 59gr poza siec, wewntrz tez nie duzo taniej. Czas chyby uciekac, ile mozna czekac.

• #173283 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

to uciekaj 🙂

29 groszy za 60 minut dla mnie jest bardzo oki, dzięki podwójnemu doładowaniu realne koszty prawie 2 razy niższe niż w cenniku, konto ważne jeszcze jakiś czas, ja tam spokojnei czekam na ich oodpowiedź

• #173284 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

co wy z tą godzina przecież to GODZINA TYLKO DO ERY a wy się PODNIECACIE jakby to było do wszystkich JESTEŚCIE ŻAŁOŚNI TAK JAK TA WASZA ERA

TAKI SYF TYLKO W ERZE!!!!!

• #173286 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ładne do wszystkich sieci 😀 (procz play i polsat xd) ciekawe czy tez maja waznosc rok od doladowania na wychodzace..

• #173287 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Kiepściutka reklama. Jeśli chodzi o marketing to reklamy orange są nudne, bezbarwne i nieciekawe.

• #173288 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Reklamy Orange chyba przeszczepia z innych krajów. Jakieś nietrafione mają te spoty od dłuższego czasu. Genialne jest np. hasło Ery- możesz więcej.

Lucek, też korzystam z gzg i mi kasa z konta prawie nie schodzi. Dla mnie to świetna oferta. Tak dobrej jeszcze w TT nie było.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
Odpowiedz na: Odpowiedź #173287 w Reklama nowej oferty pre-paid Orange (video)
Twoje informacje:

Anuluj