Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Regulamin Pakiety Play Online w telefonie w ofertach Play Fresh i Play Mixtura
- Ten temat ma 11 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 11 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćNo szkoda, szkoda że w freshu nie dali pakietów 40 GB , 80 GB i 150 GB i dla dużo korzystających 1 TB 😉
Moim zdaniem oferta słaba brak mniejszych pakietów np. po 10, 50, 100 MB
-
Anonimowy
Gośćoferta rewelacja, za 15czy25 zl mam non stop dostep do internetu w telefonie super sprawa, niech era ze swoimi 5MB za darmo chchhaaaaaaa sie schowa, oferta rewelacja czekalem na takie cos b dlugo wow :):):)
-
Anonimowy
Gość@ witoldus – w Erze w abo taki pakiet dodają za darmo – mowa o 500mb
-
Anonimowy
Gośćbyloby 50mb, 100mb = byloby marudzenie typu"e…play sie nie postaral". Dali paczke 500mb, 1gb, 2gb jest marudzenie"No szkoda, szkoda że w freshu nie dali pakietów 40 GB , 80 GB i 150 GB i dla dużo korzystających 1 TB 😉
Moim zdaniem oferta słaba brak mniejszych pakietów np. po 10, 50, 100 MB"
-
Anonimowy
GośćWszystko fajnie ale nie dla mnie -posiadam stary abonament i tu nie można wykupić żadnego pakietu prócz tego za 5zł-5mb a szkoda bo pewnie wiele osób by skożystało dziwna jest strategia Playa ci co są najdłużej płacą najwięcej!
-
Anonimowy
GośćCiekawe co na to Orange i TakTak:) Tam to betony w marketingu jednak siedzą. Nadal twierdzą że zainteresowanie pakietami internetowymi w prepaidach jest ograniczone z powodu konieczności użytkowania zaawansowanego telefonu;) Normalnie ręce i majtki opadają ….
-
Anonimowy
Gośćdla mnie oferta rewelacj, lecz zawsze bd maruderzy co im nigdy nic nie odpowiada. Poka|cie mi podobn ofert 500mb za 15 zB
-
Anonimowy
Gośćdla mnie oferta rewelacj, lecz zawsze bd maruderzy co im nigdy nic nie odpowiada. Poka|cie mi podobn ofert 500mb za 15 zB
-
Anonimowy
GośćNajwyraźniej posikałeś się ze szczęścia – lecz czas zmienić pieluchę *witoldus
-
Anonimowy
GośćJa też od razu włączyłem pakiet. Wielu prepaidowców je doceni – uwierz mi. Sarkazm jest niepotrzebny.
-
Anonimowy
GośćUwierzyłem ci – wielu czyta te reklamy , niewielu może z nich skorzystać (-: Mój sarkazm dotyczył jednak sposobu komentowania , a nie komentowanego faktu .
-
-
AutorWpisy