Start › Forum › Rynek › Wyniki i sprawozdania finansowe › Rebranding marki Germanos do Play
- Ten temat ma 8 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 11 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćKan co to za absurdalny news? Play nie rezygnuje z Germanosa tylko P4 połączyło się z Germanosem i teraz widnieje pod nazwą Play !
-
Anonimowy
Gośćco za wstyd z takim newsem wyskoczyć 😉
-
Anonimowy
Gość@Lucek nie jest zgodny ze stanem faktycznym bo play nie zrezygnował ze sprzedaży w salonach germanosa bo ja w nim siedze i jest otwarty , zmieniła się tylko nazwa i tyle , nie ma żadnej rezygnacji ze sprzedaży.
-
Anonimowy
Gość@Lucek idea na poręcz to był rebranding a to jest połączenie spółek , całkiem inna sprawa
-
Anonimowy
GośćUbolewam właśnie nad tym, że czasami artykuły na Telix.pl są pisane na "siłę" i "dziwnie" tytułowane. A już były takie tematy, których tytułu Kan zmieniał chyba trzykrotnie. Cóż szkoda… Jak już kiedyś pisałem rozumiem pseduredaktorów z plotkarskiego portaliku Media2.pl, ale o Telix’ie miałem lepsze zdanie;)
-
Anonimowy
GośćWTF? Kan, żenua…
-
Kan
KlucznikOk. Jeżeli tak bardzo raził tytuł to go zmieniłem. Ale warto dodać, ze na wet rzecznik Play dał tytuł: Dziś w nocy pożegnaliśmy markę GERMANOS. Pozdrawiam i Czytelnik ma zawsze rację. Andrzej
-
Anonimowy
Gość@Lucek było na samym początku tylko Kan zmienił już 😉
-
-
AutorWpisy