Start › Forum › Operatorzy › Internet mobilny › Raport Mobilny internet 50+
- Ten temat ma 5 odpowiedzi, 4 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 7 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćPomysł badania wydaje się ciekawy, wiadomo, że oprócz rozrywki, dla wielu ludzi mobilny net może być sposobem na rozwój zawodowy, możliwością korzystania z najnowszych technologii (netobookow, tabletow, netu mobilnego, vide: orange czyn inne sieci). Dobra inicjatywa Plusa.
-
Robinio1970
CzłonekWydaje mi się (zaznaczam, że nie jestem użytkownika plusa w żadnej postaci), że test jest przeprowadzony solidnie i rzetelnie. Widać, że oddaje realnie zmieniająca się rzeczywistość.
-
Robinio1970
CzłonekOczywiście badania a nie test 🙂
-
mlody1912
Członekno, to taki ogolny zarys co i dlaczego. Rownie dobrze moglaby to firmowac kazda inna siec. Z tym ze jakby to orange pisalo, to pewnie by bylo cos o cdma, bo to ich chluba.
-
Anonimowy
GośćNo wg mnie internet mobilny to super sprawa zawsze się jest online. Ja osobiście nigdy nie korzystałem z operatora Plus a z Ery którą bardzo chwale i jestem w niej do dziś. Sądzę że akurat po tym wzg mogą ze sobą konkurować o mobilny net. Jednak Orange często ma tą sieć zapchaną :/
-
-
AutorWpisy