Raport Mobilny internet 50+

Start Forum Operatorzy Internet mobilny Raport Mobilny internet 50+

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
  • Autor
    Wpisy
    • #150770 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

„Internet to nie zabawa
      tylko poważna sprawa.” – zespół badaczy akademickich prezentuje
      wyniki przygotowanego z inicjatywy iPlusa raportu „Mobilny internet 50+” na
      temat użytkowania internetu mobilnego przez osoby powyżej 50. roku
      życia.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #239097 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Pomysł badania wydaje się ciekawy, wiadomo, że oprócz rozrywki, dla wielu ludzi mobilny net może być sposobem na rozwój zawodowy, możliwością korzystania z najnowszych technologii (netobookow, tabletow, netu mobilnego, vide: orange czyn inne sieci). Dobra inicjatywa Plusa.

• #239109 Odpowiedz
      Robinio1970
      Członek

Wydaje mi się (zaznaczam, że nie jestem użytkownika plusa w żadnej postaci), że test jest przeprowadzony solidnie i rzetelnie. Widać, że oddaje realnie zmieniająca się rzeczywistość.

• #239110 Odpowiedz
      Robinio1970
      Członek

Oczywiście badania a nie test 🙂

• #239116 Odpowiedz
      mlody1912
      Członek

no, to taki ogolny zarys co i dlaczego. Rownie dobrze moglaby to firmowac kazda inna siec. Z tym ze jakby to orange pisalo, to pewnie by bylo cos o cdma, bo to ich chluba.

• #239141 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No wg mnie internet mobilny to super sprawa zawsze się jest online. Ja osobiście nigdy nie korzystałem z operatora Plus a z Ery którą bardzo chwale i jestem w niej do dziś. Sądzę że akurat po tym wzg mogą ze sobą konkurować o mobilny net. Jednak Orange często ma tą sieć zapchaną :/

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
Odpowiedz na: Odpowiedź #239141 w Raport Mobilny internet 50+
Twoje informacje:

Anuluj