Przedłużona Promocja sieci Plus Youtube w komórce 2

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Przedłużona Promocja sieci Plus Youtube w komórce 2

Przeglądanie wątków odpowiedzi 2
  • Autor
    Wpisy
    • #154375 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Plus, największa sieć komórkowa w Polsce, przedłużyła promocję „Youtube w komórce 2” dla Abonentów, Użytkowników (Simplus, 36.65 i Sami Swoi) oraz MixPlus nową promocję. W ramach oferty „Darmowy YouTube Plus.pl do 31 października 2009 r. mogą oni przeglądać serwis YouTube na ekranach komórek bez dodatkowych opłat za transfer.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #182959 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Coś co niby jest darmowe później się kończy reklamacją za pobrane bezpodstawnie pieniążki w abonamencie żenada

• #182960 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

…ja nie wiem co powiedzieć… Mam abonament i nie wiedziałem dokładnie czy płacę czy nie (mam odpowiednio skonfigurowany telefon..) ale w regulaminie pisało przez co się łączyć i że darmowe. Przez dłuższy czas płaciłem ponad 300 zeta za telefon – pomyślałem – ok, doładowuję konto żonie jeszcze, może tyle faktycznie wyszło.. Teraz mam do zapłaty prawie 5 stów! Nie uwierzyłem, sprawidziłem fakturę na eboku..Większość to za połączenia multimedialne..a przecież mam wszystko ustawione dobrze!!

Mam teraz iść do salonu i się kłócić??

Przeglądanie wątków odpowiedzi 2
Odpowiedz na: Odpowiedź #182959 w Przedłużona Promocja sieci Plus Youtube w komórce 2
Twoje informacje:

Anuluj