Protonet oferuje 100 Mb/s za 59,80 zł

Start Forum Operatorzy VOIP Protonet oferuje 100 Mb/s za 59,80 zł

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • #151955 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Jeden z największych dostawców internetu w Tarnowskich Górach – firma Protonet – wprowadza od września nową promocję: łącze o prędkości 100 Mb/s za 59,80 zł miesięcznie. Ponadto jeszcze w tym roku operator planuje zwiększenie zasięgu sieci.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #231800 Odpowiedz
      pib84
      Członek

Może czegoś nie rozumiem, ale w tabelce za kwotę 59,80zł to jest do 10 Mb/s a nie 100 Mb/s, co i tak jest bardzo dobrą ceną.

• #231806 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Mam wrażenie, że zakresie usług dostępu do internetu zaczyna się licytowanie kto da więcej. Przypomina mi to pęd do coraz większej ilości megapikseli w komórkach… I tak naprawdę dla większości domowych użytkowników 10 Mb/s wydaje się byćjuż ofertą na wyrost…

• #231822 Odpowiedz
      Bandyto3xx
      Uczestnik

Strasznie ograniczony zasięg :/
      Szkoda ,że w innych miastach nie ma takich propozycji.

• #231966 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

W tabeli jest jeszcze stary cennik, który obowiązuje do 31 sierpnia. 1 września wchodzi nowy cennik i nowe pakiety.

Pozdrawiam

• #327663 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

jakie 100mb szkoda słów ledwo 8mb/s jest za 59 zł , niech ni wciskają kitu jak za komuny .Dzisiaj zwolnimy tamtym a przyspieszymy tym jak ze światłem.Najlepsza oferta jaka w tej chwili jest ok to Netia

• #351785 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Teraz jest dużo szybszy. 10x szybszy niż cyfrowy Polsat za tę samą cenę. Do mnie przyjechał koleś, założył oraz aktywował. Teraz za 59,90 zł mam 120 mb/s pobierania oraz 20,50 mb/s wysyłania.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Odpowiedź #231800 w Protonet oferuje 100 Mb/s za 59,80 zł
Twoje informacje:

Anuluj