Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Prosto do celu z nową taryfą sieci Era
- Ten temat ma 7 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 5 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
Gośćfajna promocja, w końcu w erze coś sie ruszyło – mniej minut niż w orange ale za to pakiet netowy jest, chociaż jak ktoś korzysta z netu intensywnie to i ten pakiet na nic. lepiej mieć więcej minut
-
Anonimowy
GośćPlus i Orange nie mają żadnej taryfy z 29/gr za minutę po wykorzystaniu wliczonych. Plus ich dawał w Rarce 55 tylko 120. Era dając 180 minut i pakiet netowy dobrze wypada
-
Anonimowy
Gośćbyła ta poprzednia ze stawką 29 groszy po wykorzystaniu – Era się napatrzyła i zrobiła to samo. A teraz ta obecna jest lepsza w sumie.
-
Anonimowy
Gość@ realista – w Orange to było za 55 pln 150 minut, Era dała 180 minut i 50mb danych – czyli lepiej
-
Anonimowy
GośćEra patrząc obiektywnie zapodała najlepszą ofertę z dotychczasowych z W3 ze stawką 20groszy i ładnie do tego wszystkiego dorzucili jeszcze 50mb.
-
Anonimowy
Gośćpomimo że nie jestem fanką abonamentów doceniam gest 😉 oferta wygląda bardzo dobrze, przekonuje mnie ten pakiet 50 mega 🙂
-
Anonimowy
GośćTo i tak jest d…a nie oferta. Sam byłem w era 9 lat i zawsze problem z przedłużeniem umowy (nowi użytkownicy mieli lepsze warunki). A minuty w abonamencie to pożal się (zawsze za mało). Cena/minuta też wiele do życzenia. Ogólnie to pozdrawiam użytkowników ery (niech się trzymają). Przeszedłem do konkurencji i jestem zadowolony. Polecam stronę skrzydełko.pl lub coś w tym stylu.
-
-
AutorWpisy