Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy MVNO › Promocyjna stawka do PLAY z GaduAIR czasowo wstrzymana
- Ten temat ma 7 odpowiedzi, 5 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 9 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Iomega
CzłonekNo to ładnie zagrali:)
-
Anonimowy
GośćOj oj oj będzie ta awaria drogo kosztowała GA, odpływ użytkowników bardzo będzie możliwy, klientów w3 nie spotykają takie rzeczy.
-
Gungsta
CzłonekA nie mówiłem/tzn pisałem ….
-
Anonimowy
GośćA ostatnio fani gadu air tak przekonywali, że to najlepsza sieć. No to mają:)
-
Anonimowy
GośćNa bieżąco zwracają pieniądze w bilingu, także wiedzą i nie unikają problemu, lepszy profesjonalizm niż w u nie jednego W3. U W3 (przecież zawsze jest wina abonenta, operator jest zawsze czysty) musiałby się prosić żeby mi zwrócili kasę, więc nigdzie się nie wybieram 🙂
-
Anonimowy
GośćJuż nie przesadzajcie, w Play ciągle mam jakieś problemy a jeszcze nie zrezygnowałem.
Mieli jakiś błąd, naprawią go i będzie ok.
Nie korzystam z GaduAir ale promocja jest warta uwagi. -
Anonimowy
GośćTego typu sytuacje przecież zdarzają się niemal u każdego operatora . Ważne , że gadu wyszedł z tego obronną ręką. Poza tym jednak proponują dość atrakcyjne warunki.
Może trochę brakuje tu pakietów internetowych, albo usług podobnych do Orange world, ale być może jest to tylko kwestia czasu, więc nie ma co narzekać
-
-
AutorWpisy