Promocyjna stawka do PLAY z GaduAIR czasowo wstrzymana

Start Forum Operatorzy Operatorzy MVNO Promocyjna stawka do PLAY z GaduAIR czasowo wstrzymana

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
  • Autor
    Wpisy
    • #151274 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Promocja FAIR PLAY zostaje czasowo wstrzymana z przyczyn technicznych – czytamy na stronie internetowej operatora GG Network. Przypominamy, że promocja „FAIR PLAY” obejmowała połączenia wychodzące do sieci PLAY w cenie 29 gr/min.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #235680 Odpowiedz
      Iomega
      Członek

No to ładnie zagrali:)

• #235691 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Oj oj oj będzie ta awaria drogo kosztowała GA, odpływ użytkowników bardzo będzie możliwy, klientów w3 nie spotykają takie rzeczy.

• #235692 Odpowiedz
      Gungsta
      Członek

A nie mówiłem/tzn pisałem ….

• #235696 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A ostatnio fani gadu air tak przekonywali, że to najlepsza sieć. No to mają:)

• #235697 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Na bieżąco zwracają pieniądze w bilingu, także wiedzą i nie unikają problemu, lepszy profesjonalizm niż w u nie jednego W3. U W3 (przecież zawsze jest wina abonenta, operator jest zawsze czysty) musiałby się prosić żeby mi zwrócili kasę, więc nigdzie się nie wybieram 🙂

• #235702 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Już nie przesadzajcie, w Play ciągle mam jakieś problemy a jeszcze nie zrezygnowałem.

Mieli jakiś błąd, naprawią go i będzie ok.
      Nie korzystam z GaduAir ale promocja jest warta uwagi.

• #235722 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Tego typu sytuacje przecież zdarzają się niemal u każdego operatora . Ważne , że gadu wyszedł z tego obronną ręką. Poza tym jednak proponują dość atrakcyjne warunki.
      Może trochę brakuje tu pakietów internetowych, albo usług podobnych do Orange world, ale być może jest to tylko kwestia czasu, więc nie ma co narzekać

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
Odpowiedz na: Odpowiedź #235692 w Promocyjna stawka do PLAY z GaduAIR czasowo wstrzymana
Twoje informacje:

Anuluj