Promocja Wyjątkowy Stan Darmowy w LongPlay

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Promocja Wyjątkowy Stan Darmowy w LongPlay

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
  • Autor
    Wpisy
    • #151525 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Warunkiem skorzystania z niniejszej Oferty Promocyjnej w przypadku zawierania Umowy z Abonamentem LongPlay jest zakup pakietów Play Online. W ramach niniejszej Oferty Promocyjnej osoby te otrzymają m.in. promocyjny pakiet minut do wszystkich.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #234245 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Promocja to zamiana opłaty aktywacyjnej na jednorazowe pakiety internetowe 3GB i 2 GB w zależności od wybranej taryfy.

• #234266 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No i mamy haczyk w ofercie: pakiety internetowe mogą służyć do pobierania danych tylko w obrębie taniego internetu Play, więc będzie zrywać:(

• #234295 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

hehehe coraz to więcej haczyków w Play. Teraz biorą na właśnie takie coś. Właśnie ten zapis jest najlepszy. U mnie np 40km od Warszawy nie idzie korzystać i internetu… Więc po co komu coś takiego.

• #234365 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

oferta ciekawa, bo dziala przy laczeniu 2 uslug. i takie przyjemne z pozytecznym. choc mnie to sie kojarzy bardzo z delfinem w orange. tam tez mozna miec i pakiet minut i pakeit danych.

• #234485 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Pakiety internetowe są atrakcyjne , ale w zależności od tego do czego ich używamy. Jak chce się mieć dostęp głównie do wiadomości, portali społecznościowych etc. to chyba korzystniejsze są usługi do tego przeznaczone. Nie wiem czy jest coś takiego w play, ale w Orane przy miesięcznym abonamencie 10 zł można wykupić Orange World , co wydaje mi się korzystniejsze. Przynajmniej jest nielimitowany dostęp.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
Odpowiedz na: Odpowiedź #234485 w Promocja Wyjątkowy Stan Darmowy w LongPlay
Twoje informacje:

Anuluj