Promocja Wielka Oszcz w Taryfach Syberyjskich w Plusie

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Promocja Wielka Oszcz w Taryfach Syberyjskich w Plusie

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
  • Autor
    Wpisy
    • #153530 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Klient zawierający Umowę w ramach Promocji „Wielka Oszcz w Taryfach Syberyjskich w Plusie” kupuje aparat telefoniczny po promocyjnej cenie oraz może wybrać jedną z taryf: taryf Taryfy Syberyjskie.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #187275 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

hm. chyba w takim razie warto pomyslec o telefonie dla dziecka

• #187276 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

no nawet tak nie zartuj 😉 przeciez to definitywne zlodziejstwo. abonament 90 zl za 150 minut wlasni tymi minutami nadrabiaja cene telefonu, dla przykladu zeby nie porownywac z inna firma (bo wiadomo play bije na glowe) abonament dla firm 20% rabatu przez 24 miesiace 63,44zl brutto i 180 minut a to jest bardzo stara promocja 🙂 wiec zauwazcie 30 zl mniej i dodatkowo 30minut wiecej 😀 wychodzi na to ze ten nowy abonament to straszne zlodziejstwo placisz 30 zl wiecej masz 30 minut mniej 😀 a telefony to zaden rarytas poprostu przychodzi czas na stare modele ktore przechodza na abonamenty za 1 zl, popatrzcie uwaznie macie tam jakas OMNIE HD albo inne nowosci 😉 nie ma nokia E66 stara jak swiat i dopiero teraz 1 zeta kosztuje przy odpowiednim abonamencie…

• #187277 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Wielka Oszcz = WIELKA ŚCIEMA

Właśnie sko nczyła mi się umowa i chciałem skorzystać z wymiany telefonu bo jak dowiedziałem się od pracownika Plus GSM wielka oszcz obowiązuje dlka nowych i starych klientów.

Okazuje się że to jedna Wielka Ściema. Koszt telefonu który chciałem wymienić nokia e66 był dokłanie taki sam jak przed ogłoszeniem tej promocji a drugi telefon który chciałem Nokia e52 był nawet o ponad 100 zł !!! droższy.

Wiem bo około chiałem najpierw wymienić telefon przed świętami i orientowałem się w cenach przed promocją wielka oszcz.

Reasumując Plus GSM po raz kolejny próbuje nabić klientów w butelkę. Wielka Ściema nic więcej. NIe wiem jak inni operatorzy ale ja po ponad 10-cio letnim korzystaniu z tego operatora mam dość – czas to zmienić

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
Odpowiedz na: Odpowiedź #187277 w Promocja Wielka Oszcz w Taryfach Syberyjskich w Plusie
Twoje informacje:

Anuluj