Promocja Tylko SIM w Orange

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Promocja Tylko SIM w Orange

Przeglądanie wątków odpowiedzi 2
  • Autor
    Wpisy
    • #156822 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Od 13 stycznia do 15 lutego br., w sieci Orange trwa nowa odsłona Promocji skierowanej dla osób, które zawierają Umowę o świadczenie usług telekomunikacyjnych w ofercie Orange abonament lub Orange mix. Aby skorzystać z Promocji 100% więcej na rozmowy, wystarczy zawrzeć Umowę na czas określony 12 albo 24 miesiące.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #167165 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Moim zdanie całkiem ciekawa oferta. Mam telefon i chciał bym mieć mixa to kupuje w Orange sama kartę i mam spokój. Nie muszę się martwić o to że kupując nowy telefon w mixie będzie gorszy niż ten który mam do tej pory.

• #167166 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

EEE tam żadne halo taka promocja. Ja mam tel na karte i Orange GO. Za doładowanie 50 zł miesięcznie mam rozmowy za 30 gr do orange i na stacjonarne a za 100 po 20 gr. Co prawda poza Orange 60 gr. Ale analizując tę ofertę to umowe musiałbym podpisać na 2 lata, no to może może. Ale za rok bedą znów tańsze rozmowy a umowe trzeba będzie realizować po zawartej w niej cenie. Pewnie za rok dwa większej niż inne oferty. Na rok sie wogóle niopłaca mi przechodzić z karty na abonament. Poza tym po zakończeniu promocji kuniec. A do karty wrócić bym już niemógł, zostałbym w abonamęcie. Tego nichce bo sie nieopłaca. Ja jak sie mi coś niespodoba żucam karte w trawe i ide dalej. A z abonamentem trza płacić. Na karte zawsze było i jest lepiej. A kilka groszy więcej za brak powiązania umowami to wole zapłacić. Pozdrawiam.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 2
Odpowiedz na: Odpowiedź #167165 w Promocja Tylko SIM w Orange
Twoje informacje:

Anuluj