Promocja Testuj Play bez zobowiązań dla MNP

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Promocja Testuj Play bez zobowiązań dla MNP

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
  • Autor
    Wpisy
    • #152146 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Od 6 maja w ramach Promocji „[b]LongPlay 1 zł MNP[/b]” będzie można przetestować Play bez zobowiązań. Przenosząc numer do Play i wybierając ofertę LongPlay 1 zł z abonamentem 1 zł oraz umową na czas nieokreślony. Jeżeli się nie spodoba można w każdej chwili wrócić do swojej poprzedniej sieci.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #230307 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

genialna oferta ;D

• #230343 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ja nie wiem że im się tak opłaca dawac za 1 zł 60 min,lub stan darmowy.Trzeba będzie wykożystac takie cudo i aktywowac dwa startery z innej sieci.Na jednym te 60 min,a na drugim SD na te 6 miesięcy.Głupi by nie skorzystał za 1 zł.

• #230345 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Czy ja dobrze przeczytalem? Za 1zl/mc mam Stan Darmowy? Toz to lepiej anizeli ladowac Play Fresh 30zl/mc! Zgadza sie czy cos nie tak z moim rozumowaniem? Gdzie jest haczyk? Po pol roku mozna zrezygnowac bo umowa jest na czas nieokreslony.
      :lol

Gdzies tez widzialem abonament za 1zl, ale warunki kosmiczne.

Haczyk: Jesli polaczysz sie z kims kto JEDNAK nie jest w Play(P4) a sie rozgadasz, to placisz 39gr/min i bedzie ladna sumka na najblizszej fakturze. 😳

• #230374 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

oferta jset nawet ciekawa, play stara sie wprowadzac jakas jakosc na rynku, ale moim zdaniem powinni sie bardziej skoncetrowac na ofercie abonamentowej, bo na razie mowi sie tylko o orange i ich nowych taryfach

• #230389 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

no to jest wlasnie oferta abonamentowa, jakbys nie czytal!!!

• #230396 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

JAK USTAWIĆ WIDEŁKI(limit) w PLAY? Na przykład na 20zl???
      Przypuszczam, ze gdy się rozgaaadam na e-fakturze mogę zobaczyć sumę większą aniżeli zarabiam:(

• #230398 Odpowiedz
      PROZAK
      Uczestnik

Szkoda ze tylko na 6 miesięcy można korzystać z tych pakietów. 60 minut za 1 zł 😀

• #230408 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ktoś zdołał już podpisać umowę? Niech się pochwali. Jakie są wymagane zabezpieczenia dla osób fizycznych?

JAK USTAWIĆ WIDEŁKI(limit) w PLAY? Na przykład na 20zl???
      Przypuszczam, ze gdy się rozgaaadam na e-fakturze mogę zobaczyć sumę większą aniżeli zarabiam 😳

• #230482 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

no tak, widze. chodzilo mi bardziej o to, ze to za malo, aby wyrownac oferte orange. jednak taryfy w orange’u wydaja mi sie bardziej atrakcyjne.
      stad mysle, ze powinni cos jeszcze w abo wprowadzic.

• #230591 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

[b] Lecz się !![/b]

• #240312 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

a czy te 60 min to tylko rozmowy czy smsy też są darmowe do play?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
Odpowiedz na: Odpowiedź #230408 w Promocja Testuj Play bez zobowiązań dla MNP
Twoje informacje:

Anuluj