Promocja MixPlus na Liczbę Doładowań

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Promocja MixPlus na Liczbę Doładowań

Przeglądanie wątków odpowiedzi 32
  • Autor
    Wpisy
    • #156061 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Od 3 kwietnia br. Polkomtel, operator sieci Plus i Sami Swoi, wprowadził nowe odsłony Promocji w ofercie mixPlus. Od dzisiaj w ofercie dostępna jest Nokia 5800 XpressMusic w cenie od 149 zł.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #171489 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Panowie i Panie z PLUS’a!

trochę to co prezentujecie odbiega od dzisiejszej rzeczywistości "cenowej" za połączenia.

Jeszcze kilka doładowań w mixie i ograniczam do minimum korzystanie z waszej sieci.

• #171490 Odpowiedz
      johnny-18
      Członek

"nie wiążesz się umową na określony czas, a jedynie na liczbę doładowań" tak było zawsze w MixPlusie…

• #171491 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A ceny telefonów, przynajmniej wybranych modeli są DROŻSZE!!! Welcome to MINUS GSM

• #171492 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

hehe dokładnie jak to zauważyl johnny-18. bez umowy ale zobowiązanie doładowań, czyli umowa. oferta nie atrakcyjna

• #171493 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

kurwy i złodzieje

• #171494 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

powiem bardzo krótko i zwięzle. Plus zchodzi na psy :/ niestety. od paru lat mam juz plusa i stwierdzam ze z kazdym rokiem jest coraz gorzej. A tak na marginesie to co to za promocja Pięć Cięć??? Przecież to juz było od paru lat w plusie i mixie. I było wygodniej bo mozna było wszystkie pakiety na raz aktywowac i ich waznosc nie trwała miesiac tylko do czasu wygadania badz do wypisania. a teraz??? jeden pakiet z pięciu w miesiacu i to wszystko:/ w najlepszych czasach plusa miałem wszystkie 5 pakietów aktywowane przy płaceniu 30 zł miesięcznie.

• #171495 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

niestety muszę się zgodzić z powyższymi opiniami plus schodzi na psy tez mam telefon w plusie parę lat i muszę przyznać ze nic nowego nie pokazali a wręcz przeciwnie. Kiedyś plus był jedną z lepszych telefonii teraz zaczynają zdzierać. Trzeba chyba zmienić operatora. Tylko na jakiego????

• #171496 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

JA do play wywalam chyba nie ma sensu

• #171497 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Już k**** mój stary przy doładowaniu w play 25 dostaje za free 5000 sms do wszystkich sieci ..i jescze bardzo wygodna mozliwosc jest taka ze jak ktos zadzwoni do ciebie 2m to dostajesz 1 m do wszystkich sieci Play górą

• #171498 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

kupilam pakiet sms nie i mi przyslali ze jest a i tak z kata mi kasa leci . i dopiero moge ten pakiet wykupic za miesiac o co chodzi:P

jak tych darmowych sms nie mam a pisze ze jest

nawet 1 sms nie wyslalam a juz napisali ze 0 sms’

i pisze tak : aktywne pakiety ; 500 sms za 1 gr 0 sms wazny do 01-10-2009

• #171499 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Pakiety na rozmowy w plusie i do stacjonarnych są ok ale jeżeli chodzi o koszt rozmów do innych sieci to klapa ! Do takich celów to heja albo biedronka

• #171500 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

E tam marudzicie ludzie i tyle jest dobrze po co wam tyle pakietów najważniejsze to na darmowe rozmowy i sms-y i tyle .

• #171501 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

uważam że inne operatorzy mają lepsze oferty ja żaluje że mam umowę w plusie

• #171502 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ja juz jestem w plusie od 10 lat i nie ma lepszej sieci!! Jak wam sie nie podoba to idzie gdzie indziej!!!!!!

• #171503 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

witam mam takie pytanie czy mogę włożyć kartę do innego telefonu czy musze mieć ten z jakim założyłem umowę??

• #171504 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

MIX PLUS OFERTA BEZNADZIEJNA!!!!!!!

WCZEŚNIEJ MAIŁAM SIMPLUS I BYŁO SUPER

BARDZO ŻAŁUJE ŻE DAŁAM SIĘ NAMÓWIĆ NA TĄ OFERTĘ

WSZYSTKIM BĘDĘ ODRADZAĆ

• #171505 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

oszustwo,oszustwo…mam mixplusa zepsul mi się tel. trzy razy i w dodatku to samo to we wniosku napisali że nic się nie dzialo…zdziertusy

• #171506 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

owszem,mix plus jest do bani, ale jego odłam "36i6" jest naweet spoko, za 1zl wybieram nr i mam do niego 9gr za minute i 1gr sms w sieci, a po za siecia 29gr i 5gr sms, a co dobre kasa z konta mi nie "wyparowywala" co sie wczesniej zdarzalo w mix plusie. no i moge miec kilka pakietow naraz aktywowanych.

• #171507 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

P.S. zapomnialem dodac ze tych tanich nr za 1zl moge aktywowac różnych 36 nr i ta aktywacja trwa 90dni. 😀

wielki plus dla tej sieci 😉

• #171508 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Zróbcie jako pierwsi rozmowy za 10gr i darmowe sms,y w standardzie to wam może pomoże… Jestem już ponad 8 lat w plusie i na prawde robi się coraz gorzej…

• #230042 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Też mam od nie dawna telefon w mix plusie,ale jestem zawiedziona w erze jest dużo dużo lepiej!

• #230083 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Mam mix plusa i żałuje, orange i play które miałem wcześniej są o niebo lepsze. Tu mają cholernie drogie połączenia prawie 2 razy droższe i przy korzystaniu z neta oszukują. 🙁

• #232196 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

masakra w mix plusie cholernie drogo za połaczenia nawet do tej samej sieci:/ załuje ze zmieniłem z heyah na mixplus

• #233869 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

wydaje mi się że przesadzacie,a jeżeli się komuś nie podoba to niech po prostu zmieni operatora:) pozdrawiam ps: ja sieci plus nie mam nic do zarzucenia a też mam mixa

• #239182 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

witam mam pytanie do was mam tele w plusie mixplusie i szukam kodu zeby włoczyć sms do wszystkich cieci moze pomozecie pozdrawiam jak cos to na piscie 10976815

• #246611 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Macie racvje masakra w tym mixie wszystko drogie … mój chłopak ma darmowy nr za 1zł a ja za 10zł …;/;/;/ to jest bez sens i jeszcze 36 miesiace w tej samej sieci i kur… telefon się zepsuł 2 miesiące mają w naprawie.. głupi Zylo i ani telefonu ani fajnych promocji… 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡

• #248462 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

witam wszystkich nieszczęśników plusa .mam obecnie chorego mix plusa i zamiast udogodnień dla takich klientów jak ja to te złodzieje jeszcze bardziej mnie okradają.czym starsza sieć tym są bardziej pazerni; apeluje do wszystkich; nie dajcie im się niech wyginie ta szarańcza.są inne sieci np.pley fresz.

• #253307 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

jaki jest kod na darmowe MB ??

• #257784 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ja map w plusie telefon 5 lat ,na doładowania i nie mam zadnych promocji,rozmowy do plusa mam po 58 groszy za minute ,niedługo sie przeniose do innej sieci

• #257787 Odpowiedz
      Tigertygrys
      Uczestnik

Zastanawia mnie jedna rzecz – podpisujecie umowy a później narzekacie ? o co chodzi? brak rozumu? czy może na przekór sobie podpisujecie? Jak komuś nie pasuje oferta to wybiera się lepszą dla siebie – numer telefonu można przenieść! Nie wiem jak można coś podpisać …zdecydować się a później biadolić ….

• #277106 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

hej mam pytanie… mam kod na darmowe 150 sms *121*11*36# ale podobno zamiast sms moge miec minuty i ja potrzebuje wlasnie tego kodu!!! pomoze mi ktos

• #277352 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

mam pytanie jak dezaktywować kod *121*11*36#??

Przeglądanie wątków odpowiedzi 32
Odpowiedz na: Odpowiedź #171506 w Promocja MixPlus na Liczbę Doładowań
Twoje informacje:

Anuluj