Promocja Mega Doładowanie Tak Tak-a w Getin Banku

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Promocja Mega Doładowanie Tak Tak-a w Getin Banku

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
  • Autor
    Wpisy
    • #152633 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Teraz, doładowując konto Tak Tak-a w Getin Banku Użytkownik ma szansę zdobyć telefony Nokia. Aby wygrać telefon należy doładować konto kwotą minimum 50 zł, jak najszybciej po godzinie 12:00.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #193121 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Getin Bank daje szanse wygrania telefonu, ale z megadoładowania i bonusu 100 minut może skorzystać każdy.

• #193122 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Fajna promocja. Ostatnie mega doładowanie od TT trwało raptem 4 dni, fajnie że wspólnie z Getin zorganizowali taką promocję – 100 darmowych minut na drodze nie leży.

• #193123 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Miesiąc trwać będzie promocja. w tym faktycznie dają jeszcze dodatkowo 100minut. Nieźle jeżeli ktoś ma Getin Bank to spoko sprawa.

• #193124 Odpowiedz
      EgeSzmege
      Członek

Ja nawet nie wystukam tych 100 minut z bonusowych z ostatniego doładowania, więc na bonusie akurat najmniej mi zależy, ale zagrać o telefonik zawze można 😀

• #193125 Odpowiedz
      EgeSzmege
      Członek

Zypolek 😀 co Ty opowiadasz… ostatnie megadoładowanie jest jeszcze aktualne do 28 kwietnia 😉

Zgłupiałam jak napisałes o 4 dniach i musiałam sprawdzić 😛 miałam rację w swoich przeczuciach.

• #193126 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Konto i tak muszę doładować, bo już zużyłem srodki z podwójnego. I załapię się na kolejny bonus 😉

• #193127 Odpowiedz
      EgeSzmege
      Członek

Dokładnie 🙂 kiedy było ostatnie podwójne? kiedy można szacowac następne?

• #193128 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ostatnie podwójne skończyło się 10 lutego, wcześniej podwajali w grudniu. Zazwyczaj podwojenie było jakoś na wiosnę, więc maj, max czerwiec można się spodziewać kolejnej promocji w Tak Taku. W Heyah wprowadzono stan darmowy, więc może już nie będzie podwójnych.

• #193129 Odpowiedz
      EgeSzmege
      Członek

No tak, to całkiem prawdopodobne i logiczne. Fajnie by było gdyby zostały w H też, no ale nie można mieć wszystkiego 🙂 Darmowe wewnętrzne to i tak naprawdę sporo, chociaż tacy, którzy mają znajomych po różnych sieciach pewnie woleliby podwójne w to miejsce.

• #193130 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

wlasnie dostalem telefon z informacja o wygraniu nagrody nokia 6303 w ciagu tygodia ma dostarczyc kurier w sumie tak dla jaj sobie kliklem o 12 :00. no i sie udalo

• #193131 Odpowiedz
      EgeSzmege
      Członek

Super 😀 gratulacje! Nokia fajna – tez bym taką chętnie przytuliła 🙂 dobrze wiedzieć, że ludzie wygrywają jednak, bo czasami loterie to bujda na resorach.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
Odpowiedz na: Odpowiedź #193124 w Promocja Mega Doładowanie Tak Tak-a w Getin Banku
Twoje informacje:

Anuluj