Promocja hiperOdnowa w Orange na kartę (video)

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Promocja hiperOdnowa w Orange na kartę (video)

Przeglądanie wątków odpowiedzi 13
  • Autor
    Wpisy
    • #150150 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Dziś w Orange rusza promocja hiperOdnowa. Polega na tym, że Operator będzie zwracać wydane przez Was złotówki z konta głównego w okresie między dwoma doładowaniami za minimum 25 zł.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #243678 Odpowiedz
      Ginko
      Członek

Kolejna niedorzeczna promocja pomarańczowych 😉

• #243679 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

jak to niedorzeczna? Przeciez jak jezeli doladujesz 2×25 zl co 10 dni, to gadasz praktycznie za darmo. Jak dla mnie bardzo fajny pomysl. Szczegolnie dla aktywnych uzytkownikow etlefonu.

• #243683 Odpowiedz
      Ginko
      Członek

To prawda – dzięki Play klienci nie muszą pilnować terminów i ładować specjalnie konta żeby dostać jałmużnę 25 zł na połączenia wewnątrz sieci, jak to promuje orange 😉

• #243694 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Czy w tej sieci nie może być nic dane na jasnych i przejrzystych zasadach??? Bez haczyków i kombinacji?

• #243695 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Kolejna „promocja” w kolorze pomarańczowym. :lol

Prokop napisał, że będzie gadał za darmo. Wykonaj to co napisałeś. 😀
      Nic dziwnego, że pomarańczowi mają takie wzięcie i dają się nabierać na kretyńskie „promocje” na 5 dni.

• #243704 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

przeciez tutaj nie ma haczykow. proste wszystko opisane. wiadomo, ze uzylem uproszczenia.

• #243728 Odpowiedz
      PROZAK
      Uczestnik

Bonus ważny jest 5 dni. 😀 Te doładowanie operatora albo zwrot , zależy jak kto mówi, jeżeli nie wykorzystasz przez 5 dni to tracisz.
      Na prawdę maja tych swoich klientów za idiotów. Już za takie podejście Orange, w moim przypadku skutkowało by wyrzuceniem startera tego OPA do śmietnika.
      Swego czasu pamiętam, jak korzystałem z usług tego operatora, to kasowali mi konto do zera jak nie doładowałem przed końcem okresu ważności na wychodzące.

• #243784 Odpowiedz
      webis
      Członek

Ale zakręcona ta promocja. Nie mogą zrobić tak prostej, jak w Tak Taku? Doładowujesz za 25-150 zł, kasa jest podwajana, można ją wykorzystać na wszystko. Proste.

• #243837 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Wydzwonić 100% więcej doładowania w 5 dni i to tylko w Orange? Dziękuję za taki bonus. Za darmo to można wtedy dzwonić co najwyżej w sieci. To ja płacę 30zł miesięcznie w Heyah i bez problemu rozmawiam ze wszystkimi w sieci, a podwójne wykorzystuję na wszystkie usługi i do kiedy tylko chcę.

• #243843 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

„kto daje i odbiera ten się w piekle poniewiera” ci co układają te oferty dla orange to jakieś niedorozwoje. W raportach telekomunikacyjnych pisze wyraznie najwięcej użytkowników przeniosło numery do play i to właśnie z ich sieci a oni dalej swoje ! dawać dużo na jak najkrótszy czas. ! NIGDY WIĘCEJ TYCH DEBILNYCH PROMOCJI NA 5 DNI prostota bonusy przy doładowaniach i przede wszystkim WOLNOŚĆ brak problemu niewykorzystanych środków w terminie

• #243857 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

nie wiem, o co tyle krzyku. To chyba dobrze że Orange coś nowego zaproponowało. Przecież, w biznesie niedawno co, dali nową ofertę dopasowaną m.in z niższymi stawkami na dodatkowe usługi (Business Everywhere , nawigacja itd), to teraz przynajmniej w segmencie pre-paidowym coś zaczęli działać.

• #244764 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Idea była najlepsza więc kto ją sprzedał. Tam pakiet 100sms na 30dni za zeta tu za ponad 6zł(bo 6 + Vat+ 20gr kosztuje sms)i też na 30 dni. Telefon za 22złote na 3 lata chrzani się beznadziejne błędy w sofcie, a i firma(samsung) nie jednego z nas testerów zawiodła. Bonusy orange np zadzwonisz do kogoś na dłużej i dostaniesz extra minuty- gdzie wada??-24h. The Best is Play Moim skromnym zdaniem i telefony SE a samsung- zachwyca mnie jak programiści nie mogli pomyśleć o paru detalach

• #245107 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

JAK „odczepic sie” od HiperOdnowy,ktora nieopatrznie wlaczylam???

Przeglądanie wątków odpowiedzi 13
Odpowiedz na: Odpowiedź #245107 w Promocja hiperOdnowa w Orange na kartę (video)
Twoje informacje:

Anuluj