Promocja Happy Day w Nowym Orange Go

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Promocja Happy Day w Nowym Orange Go

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • #155133 Odpowiedz
      rafaik
      Uczestnik

Od dziś w ofercie Nowy Orange Go mamy usługę Happy Day. Happy Day to darmowe godziny, tyle że trzeba je wykorzystać w 24 godziny od chwili doładowania. Ich liczba zależy od wartości doładowania. To odpowiednio 25 zł – godzina; 50 – 3 godziny; 100 i więcej – 6 godzin.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #178516 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

24 godziny na wygadanie ? Chyba to promocja dla gadul, bo jak wygadać 6 godzin w ciagu 24 godzin?. Z drugiej strony to dodatkowe obniżenie kosztu minuty w Orange GO, która i tak już jest najniższa ze wszystkich ofert pre-paid, biorąc pod uwagę wszystkie bonusy. Darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby:)

• #178517 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ale dziwne…niby zawsze coś, ale tylko 24 godziny. chcą ludzi do częstszych doładowań namówić i tyle…

• #178518 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Tak dawać, żeby nie dać lub dać niewiele. Ot i cała filozofia. Zresztą w Play jest podobnie. Jakoś na ich stronach nie mogę wyszukać Programu Doładowań.

• #178519 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

tak jak pisała Nika, darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda 😉 Wiadomo, że każdy by wolał, żeby ważność tego bonusu była większa, ale dobre i to.

• #178520 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

a mi się podoba bo zawsze to można łączyć z innymi promocjami, wiadome jest że to tylko dodatek i nikt nie ładuje by mieć jeden dzień z bezpłatnymi minutami. Sam korzystam z pop gadane bo daje mi to niską stawkę 10groszy za minutę a to wykorzystam przy okazji na jakieś ploty

• #178521 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Slonik: To będziesz musiał pobawić się w zmianę taryfy. Ta promocją jest tylko w Nowym Orange GO, a POP Gadane masz w Orange POP.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Odpowiedź #178520 w Promocja Happy Day w Nowym Orange Go
Twoje informacje:

Anuluj