Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Promocja doładowań 2×2 w prepaidach Orange
- Ten temat ma 7 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 11 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Kan
KlucznikPozdrawiam Czytelników znad polskiego morza – gdzie wypoczywam i przygotowuję się do kolejnej operacji oka. Mając ograniczony dostęp do internetu Przepraszam jednocześnie za spóźnione informacje. Andrzej
-
Anonimowy
GośćHehehe pozdrawiamy i my rozniez, niektorzy zazdroszcza tego morza:P Co do newsa, znowu daja jakies bonusy tylko po sieci. Jakis dziwny kierunek obrali zreszta do tego wpuszczanie tych nowych ofert co kilka dni meczy.
-
Anonimowy
GośćTo podwójne – zdecydowanie przekombinowane. Poprzednie były na zasadzie podwójnych w TT czy Heyah- podwajało drugie doładowanie. Szkoda, że Orange ciągle daje bonusy tylko wewnątrz sieci, bo w TT dodatkowa kasa jest na wszystkie usługi.
-
Anonimowy
GośćJa myślę że takie po sieci nie są złe, przecież i tak większość z nas najwięcej dzwoni właśnie po sieci, po to są tworzone pakiety obniżające stawki wewnątrz sieciowe jak pop gadane czy pop minuty..
-
Anonimowy
GośćPomarańczowe getto trwa i ma się dobrze.
-
Anonimowy
GośćWitam, mam takie pytanie: jesli skorzystalem z tej oferty i zamierzam wykuic pakiet Ty i 3 to z ktorego konta pobierze mi oplate i bedzie pobieralo za na biezaco za polaczenia i smsy??
-
Anonimowy
Gośćre: kali871: ciezka sprawa, chyba powienienes zadzwonic do BOKu, zeby sie upewnic. chociaz mnie sie wydaje, ze te promocje, mam na mysli 2×2 i Tyi3, jakos niespecjlanie ze soba koliduja.
Moze jest tak ze ten pakiet promocyjny z 2×2 sie kumuluje z tym z drugim, po prostu sie sumuja? No, ale ja to tylko gdybam, bo znam tylko 2×2 z doswiadczenia. tak. zdecydowanie zadzwon do bok, zebys sie nie rozczarowal pozniej.
-
-
AutorWpisy