Promocja 15 gr/min i Godzina za Grosze przedłużona do 31.12.2010r.

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Promocja 15 gr/min i Godzina za Grosze przedłużona do 31.12.2010r.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 15
  • Autor
    Wpisy
    • #154133 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Era do 31.12.2010r. przedłużyła Promocję dla skierowaną użytkowników systemu Tak Tak w sieci Era z taryfą Nowy Tak Tak „Godzina za Grosze. Jednak w ramach oferty godzina połączenia do klientów sieci Era i krajowych sieci stacjonarnych od 3.11.br. zamiast 0,29 groszy wzrasta do 0,99 zł z VAT.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #184190 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Promocja po prostu "powróci" do stawki 0,99 zł z 0,29 zł (od 3.11.2009).

• #184191 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

a było 0,29 groszy – ale mi przedłużenie…

• #184192 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Od dzisiaj drożej, a od 1 grudnia z promocji zostają wyłączone numery stacjonarne.

• #184193 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jak przeczytałem temat wiadomości to byłem przekonany, że przedłużyli stawkę 29gr do końca 2010 roku a tu klops:(. Teraz GzG to znowu nic ciekawego, gdyż aby się opłacało należy rozmawiać średnio przez ok. 20 minut (lub 6,6 jak ktoś musi pozostać u tego operatora) w sieci Era i na stacjonarne co jest w moim przypadku nie realne.

@taktak. To jakieś sprawdzone informacje, czy tak sobie spekulujesz ?

• #184194 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

i tak to wciąż dobra oferta, jak ktoś dużo gada w sieci. możliwe, że niebawem coś nowego wprowadzą

• #184195 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

do widzenia era PAPA

• #184196 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

najlepiej zamówić Duostarter przez neta, darmowe rozmowy z drugim starterem i tanie długie rozmowy w sieci dzięki GzG. Wtedy to dobra ofertav

• #184197 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

W sumie i tak jest dobrze, bo czy 29 czy 99 groszy za 60minut rozmowy to w sumie i tak i tak się bardzo opłaca. Zresztą są jeszcze numerki za grosze, oraz duoz starter który można jeszcze trafić więc źle nie jest.

• #184198 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

To było wiadomo od dawna że będzie 99 gr, bo tak było napisane w regulaminie od kiedy weszło 29 gr, więc niczego nowego nikt nie napisał. Ale teraz jak do kogoś dzwonię i komuś włączy się poczta głosowa w Erze np. to od razu tracę 99 gr. i nic nie pogadam. To samo jeśli będę chciał wykonać kilka krótkich telefonów na stacjonarne numery, to kasa szybko poleci. Za każde połączenie 99 gr. Popraw się Ero, bo nie dość że ta stawka jest kiepska, to jeszcze wciąż połączenie do wszystkich ( prawie wszystkich ) sieci wynosi 56 gr/min. Chyba że przęłączę się na TT hot, ale tam nie ma żadnych pakietów. Ogólnie nie ciekawa ta oferta teraz. No i do tego opłata miesięczna za te 99 gr. 1 zł, ale to jestem w stanie przeżyć.

• #184199 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Zawsze można migrować:)))) Zresztą i tak się zwrócą te koszta nawet przy stawce 99groszy. 29groszy było czasową promocją z zapodanym dniem kiedy przestanie obowiązywać i wróci do poprzedniej stawki, wg mnie i tak jest dobrze.

• #184200 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ale jak było lepiej, to trudno do gorszego się przyzwyczaić. To chociaż niech dadzą 29 gr. do wszystkich tak jak inne sieci, a nie ciągle mają 56 gr/min po 4 miesiącach, a na początku 59 gr/min.

Te 99 gr. do sieci Era+ stacjonarne to jest dobre jak się długo rozmawia. Ale jak już pisałem wcześniej, kilka razy poczta głosowa się włączy u kogoś, albo kilka krótkich telefonów i kasa szybko ubywa.

• #184201 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Powrót do 99gr w przypadku nadziania się na pocztę jest zdecydowanie bardziej kosztowny, niż w przypadku stawki promocyjnej 29gr, ale każda dłuższa rozmowa się zwraca. 99gr/h ciągle mi się opłaca- dużo dzwonię do sieci i na stacjonarne.

• #184202 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Nie rozumiem czemu w numerkach za grosze jest rozdzielenie na godziny szczytu i po za godzinami szczytu. Bo oferta taka sama jak w pre-paidzie orange. Koszt aktywacji taki sam (przy zamawianiu przez orangową populacje.pl). Tylko że pomarańczowi dają 3gr do 3osób przez 24h a nie tylko w nocy. Trochę mi to rozróżnienie nie pasuje.

• #184203 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Benny, może kiedyś to zmienią. Sam z numerków za grosze raczej nie korzystałem. W Happy włączełm Nocne Szaleństwo, w NTT Godziny za Grosze. Rozmawiam dłuzej raczej wieczorem/w nocy, bo za dnia nigdy nie mam na to czasu.

• #184204 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Czytałem dziś info, że usługa GZG ma pojawić się równiez w taryfie Happy 😉

Przeglądanie wątków odpowiedzi 15
Odpowiedz na: Odpowiedź #184200 w Promocja 15 gr/min i Godzina za Grosze przedłużona do 31.12.2010r.
Twoje informacje:

Anuluj