Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Profit Orange kończy swoją działalność
- Ten temat ma 25 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 11 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćJak już Orange obiecuje lepszą ofertę, to czas zmykać z tej sieci. Jeszcze sie nie zdażyło by coś poprawili. To po Idei pozostanie tylko POP. Ciekawe jak długo.
-
Anonimowy
GośćMi sie wydaje, ze po prostu nadszedł czas na zmianę programu, bo jednak trochę latek on już miał. Nie moc wymyślać nie stworzonych rzeczy tylko cierpliwie poczekać co sie pojawi za jakiś czas.
-
Anonimowy
GośćCiekawe, bo 16 września również Allegro wprowadza zamiast Paybacku, jakiś nowy (multi)program partnerski z "wiodącym, europejskim partnerem". Zbieżność dat nie wydaje mi się przypadkowa … zobaczymy.
-
Anonimowy
GośćZmiany zmianami ale żeby od razu trza było pozbywać się pkt bo przepadną to trochę nie teges. Mogli to inaczej rozwiązać. W końcu niektórzy zbierali je bardzo długo.
-
Anonimowy
Gośćno to jeżeli je bardzo długo zbierałeś to masz pewnie ich sporo, to co za problem wybrać sobie jakieś gadżety? Co masz z ciułania tych pkt? bo chyba nie chodzi o satysfakcje. Ja bym doładował sobie konto gdybym miał, ale już wykorzystałem.
-
Anonimowy
GośćPowiedzmy, że mam nazbierane 800 pkt. doładuję sobie minut za 625, a co z resztą ? na śmietnik ? powinni jakoś przenieść niewykorzystane punkty do nowego programu bo inaczej to jest rżnięcie klientów w d…
-
Anonimowy
Gośćdobrze że w ogóle dawali punkty. teraz zresztą też będą dawać więc co za problem, nazbieracie nowych…
-
Anonimowy
GośćJak widać z wpisów to najmniej szanują "lojalnościowców" – czytać" jeleni’".Stosują metody ,że każda kolejna promocja to większe oszustwo i naciąganie.Walą kasę na pseudo promocję tańszych usług a w końcu jest drożej .Tworzą zagmatwane regulaminy i czekają na naiwnych, łatwowiernych, uczciwych i mało zaradnych,którymi manipuluje cały sztab" fachowców " od naciągania .I tym sposobem tracą myślących i uczciwych . Nadmierna chciwość nigdy nie popłaca i to się sprawdza w każdym przypadku.
-
Anonimowy
Gośćeeee nie – przeciez nikt zdrowo myslacy nie zaplaci za jakis towar wiecej z powodu rozdawanych punktow. takie programy to nie naciaganie tylko taki chwyt marketingowy. to jak rodzaj reklamy, firma na to wydaje pieniadze a nie zarabia
-
Anonimowy
GośćDlaczego profit robi problemy z wymianą punktów na doładowanie???????????????????????????????????????
-
Anonimowy
GośćOrange jest beznadziejny i mało elestyczny.Owszem możesz doładować konto z programu PROFIT ale komuś kto ma tefefon w Orange ale na karte a jak masz telefon na abonament to d…. zimna. JAGA
-
Anonimowy
Gośćten profit to jedna wielka porażka, próby wymiany punktów kończą się tym, że za sms’a ściągają 1,22 zł po czym wysyłają, że błędna komenda. Wysyłasz kolejnego i to samo, w końcu decydujesz się zadzwonic na podany numer, połączenie ponad 1 zł min. Więc finałowo nic nie załatwiasz, a orange zgarnia ładną sumkę :). Na tym w skrócie program profit polega :). Jak całe to orange/ tpsa 🙂
-
Anonimowy
Gośćwlasnie, nie mozna wymienic punktow na jakies taryfy np JednaIdea na kase na sms czy romowy, zjada 1,22zl i nic sie nie dzieje tylko BLEDNA KOMENDA!!!! Trzeba cos z tym zrobic bo punkty przepadna
-
Anonimowy
GośćBłędna komenda….
Wysyłam WSZYSTKO10 albo WSZYSTKO 10 na 7130 i ciagle to samo.
Sprobowalem tez ORANGE10 lub ORANGE 10 i dalej BŁEDNA KOMENDA.
Taryfa "Nowy Twój Plan".
Gówno.
-
Anonimowy
GośćZwyczajne złodziejstwo!
-
Anonimowy
Gośćbandyci z orange, wynoszę się do play
-
Anonimowy
Gośćzostało mi prawie 500pkt. (czytaj: ZABRALI MI MOJE
WYDANE 500 PLN); chciałam je wymienić na orange10,
okazało się to niemożliwe. po wieeelu próbach dodzwoniłam
się do boku-pani stwierdziła, że nie mogę ich wydać na
siebie bo jestem "na kartę" ale mogę je przekazać komuś
na abonament. podałam więc nr- okazało się, że nie może
być doładowany, bo jest na firmę… podałam inny nr (os.
prywatnej)- także nie może być doładowany, bo jest to
"mix" (nie ważne że płaci abonament)… Dalszego
podawania numerów zaprzestałam, bo znalazły by się
dalsze "ale"… Na pytanie, co mogę jeszcze zrobić z tymi
punktami pani stwierdziła, że nic, bo jest ich za mało…
przypominam, że chodzi o prawie 500 zł!!!
ORANGE OSZUKUJE KLIENTÓW, ZABIERA ICH PIENIĄDZE!
chodzi nie tylko o traktowanie klientów dot. profitu, ale i o
zabieranie ich doładowań – przedtem przegapiłam jak 100 zł
"wyparowało" mi z konta, ostatnio musiałam zareagować
dwukrotnie po tym jak kilka dni po doładowaniu konta
wszystkie środki znikały… po ostrym wykłócaniu się
zwracano mi co prawda pieniądze, ale nadal mam niesmak
🙁
dlatego uciekam z tej firmy ze wszystkimi 4 numerami.
-
Anonimowy
GośćNie przepuszcze im tego. Stracilem juz chyba 8 pln na sms’y/telefony w sprawie profitu. Wiecznie wyskakuje 'bledna komenda’ . W moim przypadku chodzi o 3500 pkt, co przeliczone na kwote doladowan daje calkiem niezla sumke.
-
Anonimowy
Gośćludzie trzeba wpisac tak by doładowac konta np. nr .telefonu danej osoby i zaraz kwotę bez spacji
-
Anonimowy
GośćJuż wcześniej pseudopromocje itp w Orange były dla mnie wręcz śmieszne i naciągające ludzi. Teraz starają się zrobic wszystko, żeby ludzie, którzy zbierali pkty PROFIT od dawna – stracili to, co im sie należy. Teraz, gdy w taki haniebny sposób rżną LOJALNYCH KLIENTÓW w d… myślę, że dużo osób przejrzy wreszcie na oczy i zrozumie, że Orange wraz z TPsą to banda złodziei i nic więcej. Wszystkie opinie tutaj i na innych forach mówią same za siebie. Czas na zmianę operatora.
-
Anonimowy
GośćOszuści i tyle na maile nie odpisują doładować za punkty nie chcą czekają jak wybije północ 15 września i napiszą zapóźno Złodzieje i oszuści od dawna!!!
-
Anonimowy
Gośćsprzedam doładowanie na kartę 110 pln za 75 pln – oferta ważna tylko do 15.09 23:59, kontakt: [email protected]
-
Anonimowy
Gość"ludzie trzeba wpisac tak by doładowac konta np. nr .telefonu danej osoby i zaraz kwotę bez spacji"
masz nas za idiotow?
wczoraj kolejne pieniadze stracilem na wyslanie sms’ow. budze sie rano – pieniedzy jak nie bylo tak nie ma, infolinia zajeta, punkty z konta zniknely.
pisanie skarg raczej nie pomoze. zawsze mozna jednak sprobowac.
-
Anonimowy
GośćDla zainteresowanych doładowaniem… jeśli ktoś wysłał smsa na ostatnią chwilę niech się pożegna z doładowaniem konta. Wieczorem 15 września zmienili komendę i teraz te osoby dostają sma z błędną komendą. Dla zainteresowanych można wejść na stronę Orange i zobaczyć że komenda powinna być WSZYSTKO25,50 lub 100. Oszustwo na maksa 🙁 Moi rodzice stracili 6000 punktów. Ja mimo żłożonej skargi na maila do chwili obecnej nie otrzymałam żadnej odpowiedzi.
-
Anonimowy
GośćOrange nas lekceważy nie przekazując zgromadzonych pkt na nowy program lojalnościowy,lub inaczej rekompensując.Mam zamiar zmienić sieć.Czuje się oszukany.
-
-
AutorWpisy