Prezenty na trzynaste urodziny sieci Era

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Prezenty na trzynaste urodziny sieci Era

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
  • Autor
    Wpisy
    • #154727 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Internetowa okazja to pierwsza z propozycji dla klientów, w której do swobodnego rozmawiania i wysyłania SMSów, przeglądania stron Internetowych oraz surfowania po sieci w komputerze będzie potrzebne tylko jedno urządzenie, abonament i karta SIM. Warunki Oferty Promocyjnej „Urodzinowe prezenty”.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #180856 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Pieknie, ze z okazji urodzin Ery (najlepsze zyczenia!) pojawily sie nowe propozycje dla nowych oraz przedluzajacych umowe klientow.

Nikt nie pomyslal o nas, klientach oczekujacych np rok na szczescie mozliwosci podpisania przedluzenia umowy….

Czy nie mozna było tez zaproponowac pakietow do zakupienia za niewielka kwote? np bardzo potrzebne podwojenie minut do wszystkich?

Niech Ci co juz zawarli umowe ciesza sie, ze sa w błogiej Erze i poczekaja na gorszych warunkach az przyjdzie ich czas…

Coz, tak juz bylo zawsze z traktowaniem klientow zwiazanych umowa, za ktorej zerwanie groza srogie kary!

Ja nie bede swietowal Panstwa urodzin, nie dostalem tortu!

• #180857 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Nie tam źle nie jest. Oferty bez telefonu są na bardzo dobrych warunkach, minuta w abonamencie wychodzi 25gr do wszystkich. Do tego można wykupić pakiet netu 15zł 500mb oraz minuty do wybranych osób lub do wszystkich po sieci w weekend. Sam nie dawno przedłużałem i jestem zadowolony.

• #180858 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Robi się coraz ciekawiej- kolejna, korzystna odsłona prezentów urodzinowych Ery. I wychodzi na to, że Era zaczyna oferować coraz bardziej globalne wykorzystanie telefonu. Pakiety internetowe pojawiły się również w TT Hot.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
Odpowiedz na: Odpowiedź #180858 w Prezenty na trzynaste urodziny sieci Era
Twoje informacje:

Anuluj