Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Prezenty kupimy także SMS-em
- Ten temat ma 9 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 9 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
Gośćniesamowity pomyls, napewo sama z niego skorzystam, bardzo dobrze ze jest 100% gwarancja, ze zamowienie zostanie dostarczone na swieta, przy takch zapewnieniach za strony one step juz nie musze sie o nic martwic…:)
-
Anonimowy
Gośćo w koncu wymyslili cos ciekawego, cos co pomoze nam w swiatecznych przygotowaniach. ten pomysl wydaje sie byc neisamowicie przydatny dla nas wszystkich…
-
Anonimowy
Gośćmi tez bardzo przypadl do gustu pomysl na zrobienie zakupow przez sms, bez koniecznosci wychodzenia z domu oraz stania w gigantycznych swiatecznych kolejkach do kasy… tego to chyba nikt z nas nie lubi… zakupy przez sms w one step sa swietnym rozwiazaniem… dzieki nim mozna zaoszczedzic wiele czasu oraz znalesc swietne pomysly na prezent dla naszych bliskich…jedym slowem pomysl jest swietny…
-
Anonimowy
Gośćtaka pomoc przy robieniu zakopow na mikolajki oraz swieta bedzie dla mnie niezastapiono, zawracajac uwage ba to ze jak jak zwylke jestem bardzo zajeta i niestety ale nie mam czasu aby isci od sklepu i zrobic sobie zakupy nie mowiac juz o swiatecznych zakupach, ktore sa bardzo czasochlonne i meczace, takie rozwiacznie bedzie dla mnie bardzo przydatne i pozwoli mi zaoszczedzic moj, az tak bardzo cenny czas
-
Anonimowy
GośćWłaściwie to pierwszy raz się z czymś takim spotykam. Nie korzystałam jeszcze z tego typu usługi, ale fajnie to się przedstawia, i dobry pomysł z tymi zakupami na święta, bo przecież ludzie faktycznie zaczynają się rozglądać już za prezentami
-
Anonimowy
GośćJak już tak chwalicie, to może spróbuję innego zakupu prezentu niż zwykle. Zawsze brak czasu na kupowanie prezentów, a tu jak pisze wystarcza SMS.
-
Anonimowy
Gośćuslyszalam dzis o one step w radio zet, chwalili nowa metode kupowania, poszperalam w necie, odwiedzilam tez ich strone i przejrzalam katalog, dosc ciekawe pozycje maja, rzeczywiscie kilka rzeczy moglabym zamowic i mialabym z glowy prezent dla mamy lub tesciowej chociazby, moze warto sprobowac, przeciez to jakby nie patrzec oszczednosc czasu
-
Anonimowy
Gośćzamówilem u nich kac vegas, najwazniejsze ze mam juz zaklepane i nie musze nigdzie biegac, akurat premiera dvd jest na 27.11, to jak przyjdzie poczta to dotrze przed mikolajkami i bedzie super prezent 🙂
-
Anonimowy
Gośćslyszalam w rdio ZET ze moane w ten sposob zrobic zakupy, zreszta widzialam juz ich internetowy katalog i znalazlam wiele rzeczy, ktore idealnie nadawalyby sie na mikolajkowy prezent badz swiataczny…. swoja droga pomysl jest bardzo fajny…
-
-
AutorWpisy