Ponad 4 mld ludzi w zasięgu sieci 4G w 2015 roku

Start Forum Operatorzy Internet mobilny Ponad 4 mld ludzi w zasięgu sieci 4G w 2015 roku

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
  • Autor
    Wpisy
    • #150392 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Mobilny dostęp szerokopasmowy stał się rzeczywistością zgodnie z prognozami w najbliższych pięciu latach technologie LTE i Wimax będą się szybko rozprzestrzeniać i w 2015 roku w zasięgu sieci 4G będzie 4,4 mld ludzi na świecie – przewiduje firma analityczna ABI Research.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #241977 Odpowiedz
      ferdar
      Uczestnik

jeden wielki kit, ja jeszcze niemam zasiegu 3G a co tu mówić o czym lepszym

• #241980 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

w centrum Polski czyli gdzie?:) bo to dość istotne – w miastach raczej zasięg 3G działa. Oczywiście nie ma się co spodziewać , że w każdej miejscowości będzie zasięg bo to nie realne. Ale chyba nie ma co narzekać – klika lat temu płaciliśmy 2zł za minutę połączenia , a prędkości internetu sami wiecie jakie były….A co do technologii 4G to na pewno bardziej się opłaca inwestować w nowszą niż starszą 3G – i tak wiadomo , że wyjdzie ona z użytku. A 4G jeśli patrzeć globalnie jest tańsza i znacznie atrakcyjniejsza dla klienta – z maksymalnymi przepustowościami -download 300Mbps i upload 50Mbps.

• #241993 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A ja mam pytanie do administratora czy mogłby zamienić układ postów bo czytanie od dołu do góry jest bardzo niewygodne

• #242001 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

orange 3g ma tak słaby zasięg że ja w szkole jak ściągałem z neta to w jednej sali był przy ścianie a w drugiej nawet jak siedziałem przy oknie to nie było, ery 3g jest bardzo dobre przynajmniej w wawie nie miałem z nim problemu na plusa też nikt nie narzekał a co do play to nie wiem, ale 4G nie cieszy bo mam telefon od 2lat który obsługuje 3g i nie chce zmieniać mojego htc na nowy telefon za 2k

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
Odpowiedz na: Odpowiedź #241980 w Ponad 4 mld ludzi w zasięgu sieci 4G w 2015 roku
Twoje informacje:

Anuluj