Polska premiera Samsung Wave 723 i Wave 533

Start Forum Sprzęt Samsung Polska premiera Samsung Wave 723 i Wave 533

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • #151349 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Firma Samsung poinformowała o premierze dwóch modeli działających w oparciu o otwartą platformę bada – Samsung Wave 723 (S7230) oraz Wave 533 (S5330). Razem z wprowadzeniem tych modeli debiutuje nowa wersja systemu operacyjnego bada 1.1.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #235247 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ja jestem ciekaw kiedy będą w sklepach i w jakiej cenie, zwłaszcza model 723

• #235250 Odpowiedz
      Iomega
      Członek

Cena wydaje się być do przyjęcia. Ciekawe tylko, czy ten system Bada ma szansę na rynku, teraz wszystko kręci się wokół androida.

• #235288 Odpowiedz
      jogi
      Uczestnik

Telefony nawet ładnie się prezentują i to za rozsądną cenę.. ciekawe tylko jak z awaryjnością i samym działaniem systemu.

• #235293 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

procek 300Mhz to był 5lat temu w Nokiach z Symbianem – dla porównania LG Swift ma 600Mhz – smartfon z procesorem połowę słabszym jakoś nie budzi zaufania- Samsung Avila ma 286Mhz a wszyscy wiedzą jak pracuje – mimo że jest to prosty system . Za taką ceną jeśli maximus napisał wiarygodne dane , można kupić kilka modeli HTC…..wyżej wymienionego LG, Samsungi z serii Galaxy , a dla wielbicieli Nokii też jest spory wybór w tej cenie:)

• #237456 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Mam Wave 533 – pierwsze wrażenie bardzo pozytywne. Chetnie odpowiem na pytania

• #244554 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

jak wyłączyć oddwarzać bo po wyjściu i zablokowaniu pojawia mi sie u góry tak płytka i tak jakby odtwarzacz jest tylko zminimalizoway a nie wyłączony to musi tak być??
      🙁

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Odpowiedź #237456 w Polska premiera Samsung Wave 723 i Wave 533
Twoje informacje:

Anuluj