Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Połowa użytkowników 36.6 słucha reklam
- Ten temat ma 9 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
KlucznikMechanizm usługi Chill Bill jest bardzo prosty: za odsłuchanie trzech reklam można uzyskać nawet 10 zł miesięcznie na połączenia i SMS-y. – Korzysta z niej blisko połowa z 1,25 mln użytkowników sieci 36.6 – ujawnił dla Pulsu Biznesu Adam Suchenek, rzecznik prasowy Polkomtela.
-
Anonimowy
Gośćno i się nie dziwię, dobra usługa. jeszcze neich to wprowadzą do Simplusa i będzie ok. a reklamy lepsze niż radiowe – zwłaszcza Tede i Red Bull 🙂
-
Anonimowy
GośćJak by dali tak w Simplusie to faktycznie byłoby super
-
Anonimowy
GośćMało ciekawa oferta. Teraz raczej, większym zmartwieniem jest wyładowująca się bateria niż brak środków na koncie.
-
Anonimowy
GośćZatem połowa nie słucha reklam i ta część niesłuchających będzie drastycznie rosła.
-
Anonimowy
GośćBo ta połowa starterów to leży już w szufladzie dawno zapomniana.
-
Anonimowy
GośćNo sorry ale słuchać reklamy potem odpowiadać na pytania tylko po to aby dostać tam raz w miesiącu trochę grosza to bez sensu.
-
Anonimowy
GośćJak nie musisz to nie słuchasz – to jasne, ale małolaty, którym brakuje na koncie smsy to pewnie są zachwycone bo 36,6 to przecież produkt specjalnie dla nich.
-
Anonimowy
Gośćtylko jest jeden mi problem z tymi reklamami na 100 udzielam poprawnych odpowiedzi a mi mowi ze udzielilam zlych odpowiedzi. juz nie raz tak mi sie zdarzylo
-
Anonimowy
Gośćmi właśnie tez z polowy odpowiedzi mowi ze sa bledne a pozniej wybieram te same i jest dobrze. To est wk*****jące bo chca zeby jeszcze raz ich sluchac
;/
-
-
AutorWpisy