Start › Forum › Rynek › Wyniki i sprawozdania finansowe › Polkomtela czeka rebradnig
- Ten temat ma 7 odpowiedzi, 4 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 5 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
KlucznikWiele wskazuje na to, że to Plus, a nie Era, będzie kolejną polską siecią komórkową, którą czeka rebranding. – Jesteśmy też gotowi rozmawiać z polskimi udziałowcami na temat odsprzedaży ich akcji. Oczywiście cena musi być uczciwa – podkreśla Ian Grey, prezes Vodafone na Europę Centralną i członek rady nadzorczej Polkomtela.
-
Fawu
UczestnikNo cóż…… kryzys, magiczne słowo dla biznesu, usprawiedliwienie dla zwolnień, dobry czas na poważne zakupy.
-
Anonimowy
Gośćulotki plusa juz od listopada sa czerwone wiec powoli powoli..do2010 bedzie vodafone na bank
-
Anonimowy
GośćEra różowa, Plus czerwony, Idea pomarańczowa. Kolory się gryzą 😛
-
johnny-18
CzłonekAle idą w podobny ton 🙂 do tego fioletowy play 😉
Zawsze mogą iść na kompromis – w jakimś kraju chyba jest nazwa łączona – Vodafone-cośtam 🙂 I mogli by mieć podwójne logo…
Swoją drogą ja już ich wyprzedziłem – mam iPlusa w modemie brandowanym przez Vodafone 😀
-
johnny-18
Członekpodsumowanie artykułu mówi jasno:
"Jedno jest pewne: zmiana szyldu i wejście do międzynarodowej grupy powinno wpłynąć na zwiększenie wartości polskiego operatora i uzyskiwanie lepszych cen u dostawców infrastruktury."
-
Anonimowy
GośćAle jedno też jest pewne: ostatnia z rozpoznawalnych, polskich marek zniknie z rynku. Era podobno ma najlepszą rozpoznawalność, a mimo to będzie Tmobile. Teraz Plus. Ale sądzę, że to będą zmiany na lepsze 😉
-
Anonimowy
GośćNa wstępie mała uwaga – autorowi chyba chodziło o
rebranding. I mam nadzieję że nie skończy się on na tym
samym co w przypadku sieci Idea t.j. podwyższeniu cen
usług. Nie oszukujmy się nikt nie inwestuje żeby klientom
było lepiej. Chodzi o zysk, zatem drastycznych obniżek
chyba nie ma co się spodziewać…
-
-
AutorWpisy