Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Połączenia zagraniczne
- Ten temat ma 8 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 2 miesiące temu przez
Boca.
-
AutorWpisy
-
-
EgeSzmege
CzłonekWitam. Szukam możliwości taniego dzwonienia za granicę z Polski. Wiem poniekąd, że Heyah ma dobrą ofertę, ale nie interesowałam się głębiej. na jakich zasadach dokładnie to się odbywa? w jakiej taryfie są te połączenia? Może są jeszcze jakieś inne ciekawe oferty tego typu. Koniecznie chcę odłączyć się od komputera w końcu ze swoimi rozmowami to strasznie niewygodne.
-
Anonimowy
GośćNajtańsze połączenia międzynarodowe masz w Nowej Heyah- UE, Kanada, USA, Australia, Białoruś, Ukraina. A jaki kraj Cię interesuje?
-
Anonimowy
GośćGłównie Niemcy, ale sporadycznie też inne zakątki UE. We Włoszech mam paru znajomych, ale to już mniej ważne. Głównie chodzi o rodzinę w Essen.
-
Anonimowy
GośćTo Heyah będzie ok, oferta obejmuje całą UE, cena: 59 groszy za minutę połączenia.
-
Anonimowy
GośćBrzmi spoko. Jakie taryfy mają tę ofertę? Jako odskoczna od rozmów online to chyba całkiem niezła opcja.
-
EgeSzmege
CzłonekW Nowej Heyah. Przy czym Kanada, USA i Australia także w taryfie pakietowej 🙂 o ile się dobrze orientuję oczywiście.
-
Boca
CzłonekIdealnie, nawet nie muszę specjalnie startera kupować.
-
EgeSzmege
CzłonekWidzisz 🙂 pewnie i tak będziesz na dłuższe pogawędki wykorzystywała skajpa – jest darmowy. Jako oferta taka doraźna na pewno jednak spełni swoje zadanie. Starter już masz mówisz 😉 najciemniej pod latarnią.
-
Boca
CzłonekOj tak, to fakt. Najważniejsze, że wszystko jest w podstawowej ofercie, bo patrzyłam też na tego typu opcje w Orange i tam trzeba płacić 3zł miesięcznie.
-
-
AutorWpisy