Połączenia zagraniczne

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Połączenia zagraniczne

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
  • Autor
    Wpisy
    • #152288 Odpowiedz
      EgeSzmege
      Członek

Witam. Szukam możliwości taniego dzwonienia za granicę z Polski. Wiem poniekąd, że Heyah ma dobrą ofertę, ale nie interesowałam się głębiej. na jakich zasadach dokładnie to się odbywa? w jakiej taryfie są te połączenia? Może są jeszcze jakieś inne ciekawe oferty tego typu. Koniecznie chcę odłączyć się od komputera w końcu ze swoimi rozmowami to strasznie niewygodne.

• #227146 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Najtańsze połączenia międzynarodowe masz w Nowej Heyah- UE, Kanada, USA, Australia, Białoruś, Ukraina. A jaki kraj Cię interesuje?

• #227147 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Głównie Niemcy, ale sporadycznie też inne zakątki UE. We Włoszech mam paru znajomych, ale to już mniej ważne. Głównie chodzi o rodzinę w Essen.

• #227148 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

To Heyah będzie ok, oferta obejmuje całą UE, cena: 59 groszy za minutę połączenia.

• #227149 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Brzmi spoko. Jakie taryfy mają tę ofertę? Jako odskoczna od rozmów online to chyba całkiem niezła opcja.

• #230296 Odpowiedz
      EgeSzmege
      Członek

W Nowej Heyah. Przy czym Kanada, USA i Australia także w taryfie pakietowej 🙂 o ile się dobrze orientuję oczywiście.

• #230433 Odpowiedz
      Boca
      Członek

Idealnie, nawet nie muszę specjalnie startera kupować.

• #230485 Odpowiedz
      EgeSzmege
      Członek

Widzisz 🙂 pewnie i tak będziesz na dłuższe pogawędki wykorzystywała skajpa – jest darmowy. Jako oferta taka doraźna na pewno jednak spełni swoje zadanie. Starter już masz mówisz 😉 najciemniej pod latarnią.

• #230572 Odpowiedz
      Boca
      Członek

Oj tak, to fakt. Najważniejsze, że wszystko jest w podstawowej ofercie, bo patrzyłam też na tego typu opcje w Orange i tam trzeba płacić 3zł miesięcznie.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
Odpowiedz na: Odpowiedź #227146 w Połączenia zagraniczne
Twoje informacje:

Anuluj