Podwójne Doładowanie w Heyah

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Podwójne Doładowanie w Heyah

Przeglądanie wątków odpowiedzi 27
  • Autor
    Wpisy
    • #156099 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Wszyscy klienci Heyah znowu będą mogli otrzymać premię przy uzupełnieniu konta. Heyah będzie podwajać doładowania od 1 kwietnia do 30 kwietnia br.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #171316 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Heyah uderzył w Play Fresh i to chyba skutecznie by zablokować odpływ użytkowników.

• #171317 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

no przy realnej cenie minuty ok. 15 groszy do wszystkich, którą można teraz łatwo uzyskać w heyah, to po co się pchać do Fresha 🙂

• #171318 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

I wszystko wraca do normalności po tej wojnie wywołanej przez Play. Jeszcze tylko Orange przedstawi swoją ofertę i moze się okazać, że wielkie plany Play o zawładnieciu uzytkownikamu pre-paid W3 spalą na panewce. Za to klienci zyskali i to się liczy. trzecia wojna po strcie Heyah i MVNO przyniosła porzytek dla uzytkowników. Niestety nadal nie ma wojenki w przesyle danych i abonamentach. Prawdopodobnie to wynik tego, że telefony są drogie i ktoś musi jest spłacić.

• #171319 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Tez tak mysle. Podowjne doladowania sa naprawde bardzo dobre. Heyah zreszta ma bardzo dobra taryfe. 25gr za minute w standardowym cenniku to bardzo malo. Jeszcze co i raz powracaja podowjne doladowania gdzie otrzymujemy rzecz jasna 2x. Co do przesylki danych to Heyah ma najtansza 2gr za 100kB. Takiej oplaty nikt nie oferuje

• #171320 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

majk – ale nie możesz w Heyah mieć jednocześnie 25 gr/min i 2 gr za 100 kB, bo to jest dostępne w różnych taryfach Mulitpakiet vs Równa 🙂

• #171321 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Nie no pewnie podalem to tylko dla przykaldu. Zresta kazdy wybierze pewnie to co mu najlepiej bedzie odpowiadalo. Niektorzy w ogole nie korzystaja z net a jedni codzien. Ale dobre jest to tez ze mozna migrowac co i raz z taryfy do taryfy.

• #171322 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

to jest extra i zrownuje w rozmowach do innych sieci z

fereszem, ale sa 2 spore ale: na stacjonarne nadal daleko

do 5 groszy, w sieci zreszta tez, po drugie, nawet

wazniejsze, ile osob sledzi podwojne doladowania? tylko

kilka procent maniakow, normalny, czyli przecietny

czlowiek, widzi ze kasa sie konczy i doladowuje, oni

pojda do fresha, ja juz poszedlem (z oranga) i czuje ze

wogole nie bede zalowal:")0 na marginesie heyah niezle

tym przylozyl p. Oliwie, fresh sam sie broni

• #171323 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

kazda odpowiedz orange na wojny cenowe w prepaid niczym zie zachwyca. Zazwyczaj jest tak ze orendz rzuci ochłap i przejdzie to bez wiekszego echa

• #171324 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A kiedy będzie następne doładowanie 2xHeyah pozwalające dzwonić klientom poniżej stawek MTR? Nie dam sie złapać na bonusik max 150PLN, jak będę musiał potem doładowywać i płacić 5,90PLN, żeby mieć taniej. Ale korzystajcie póki dają i ładujcie skabonkę, żeby nie brakło. 🙂 Zgadzam się z Tobą haju. Znam osoby korzystające z Simplusa, które nie wiedzą co to są pakiety i dziwią się, że ciągle drogo. Ale ono mają trochę lat i nie korzystają z internetu.

• #171325 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

@ majk – nie zrównuję, a daję niższą stawkę niż fresh. nawet przy RTH gdzie minuta to 44gr, nie mówiąc o pakiecie 25 gr do wszystkich. promocja trwa miesiąc, każdy użytkownik dostaje info smsem więc nie problem się zorientować, że jest podwójne i skorzystać

• #171326 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

@ Fido – zle zaadresowales mialo byc do haju:) bo sie tak dziwie przeciez ja o tym nic nie pisalem:):):)

• #171327 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A ja główny numer mam w fresh dla odbierania rozmów dostaje 1za2 doładowuje kiedy chce nie sobie skarbonki z tej karty i mam druga kartę innego opa dla znajomych. Tym sposobem play jest zadowolony i drugi op też

• #171328 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

@ majk , @ haju – prawda, pisałem w odpowiedzi na post haju. sorry za pomyłeczkę 🙂

• #171329 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

@ tit – no ok, ale albo trzeba mieć tel na 2 karty – czyl iDuoza, myphone mnie nie przekonuje, albo 2 telefony – a słuchawka też kosztuję

• #171330 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Podwojne doladowanie jest spoko, proste zasady a korzysc podwojna. Oplaca sie nawet jezeli ma sie juz sporo $$$ na koncie. Jak sie doladuje znowu to sie skumuluja i przedluza.

• #171331 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Znowu podwojenie? 🙂 To pewnie bliźniacze pojawi się w TT. Było jedno w grudniu, jedno styczeń/luty, teraz kwiecień. Jeśli wziąć pod uwagę uśrenioną stawkę, to wychodzi mega tanio. Sam w TT, odkąd są podwojenia- czyli od 3 lat, mam ogólnie stawkę taką samą, jaką teraz wprowadził fresh. Ale jestem pozytywnie zaskoczony tym podwójnym.

• #171332 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Gratulacje dla Heyowców. Ciekawe jednak jak długo Era chce dopłacać do interesu o nazwie Heyah gdzie stawka wychodzi ok 15gr a MTR jest wyższy.

• #171333 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Co oznacza ostatnie zdanie newsa? Tzn. cytuję "Kwota premii może zostać wykorzystana na wszystkie usługi dostępne w Heyah."

• #171334 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

tego mi było trzeba 😉

• #171335 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

@ heniek – oznacza to , że można dzownić, smsować, korzystać z neta. oczywiście do wszystkich sieci, po prostu każda usługa normalnie dostępna w Heyah jest też dostępna za bonusowe pieniądze. i w ten sposób minuta jest tańsza niż w Play, super oferta

• #171336 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

naprawde niezla opcja z tym. Oplaca sie korzystac z tego. Przy obecnych stawkach wychodzi mega korzystnie!

• #171337 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Minuta tańsza lub na tym samym poziomie co w Play jest już od ok. 3 lat dzięki podwojeniom . Ale po obniżce pakietu taniej do wszystkich- heyah wychodzi bezkonkurencyjnie, zwłaszcza w tym pakiecie.

• #171338 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

czy kwoty z podwójnego doładowania przedłużą ważność karty

• #171339 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Tylko kwoty pierwszego i drugiego doładowania przedłużają wartość konta. Samo podwojenie to jest po prostu bonus. Tak jest w TT, więc pewnie tak samo jest w Heyah.

• #171340 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

jeżeli doladuje konto raz 20 zl a drugi raz 150 zł to rozumiem że dostane doładowanie w kwocie 150zł bo cos mi się wydaje że przy większych kwotach drugiego doładowania są jakieś kruczki gdzies czytałam żeby otrzymać doładowanie za 150 zł trzeba załadować powyżej 150 zł – 500 zł

• #171341 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Żeby dostać 150 zł podwojenia za drugim razem musisz doładować kwotą 150 zł. Jeśli doładujesz za drugim razem za 500, to i tak podwoją ci tylko 150- bo z tego co rozumiem to jest limit podwojenia, czyli maksymalnie możesz dostać 150 dodatkowych zł.

• #171342 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Witam .Skorzystałem z promocji Heyah podwójnego doładowania .Doładowałem konto kwotą 30zł. Po godzinie dodałem kolejną kartę w kwocie 50zł .Lecz nie dostałem żadnego dodatkowego doładowania. Zdąrzyłem do 30 kwietnia.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 27
Odpowiedz na: Odpowiedź #171333 w Podwójne Doładowanie w Heyah
Twoje informacje:

Anuluj