Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Podwójne Doładowanie w Heyah
- Ten temat ma 27 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 4 miesiące temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćHeyah uderzył w Play Fresh i to chyba skutecznie by zablokować odpływ użytkowników.
-
Anonimowy
Gośćno przy realnej cenie minuty ok. 15 groszy do wszystkich, którą można teraz łatwo uzyskać w heyah, to po co się pchać do Fresha 🙂
-
Anonimowy
GośćI wszystko wraca do normalności po tej wojnie wywołanej przez Play. Jeszcze tylko Orange przedstawi swoją ofertę i moze się okazać, że wielkie plany Play o zawładnieciu uzytkownikamu pre-paid W3 spalą na panewce. Za to klienci zyskali i to się liczy. trzecia wojna po strcie Heyah i MVNO przyniosła porzytek dla uzytkowników. Niestety nadal nie ma wojenki w przesyle danych i abonamentach. Prawdopodobnie to wynik tego, że telefony są drogie i ktoś musi jest spłacić.
-
Anonimowy
GośćTez tak mysle. Podowjne doladowania sa naprawde bardzo dobre. Heyah zreszta ma bardzo dobra taryfe. 25gr za minute w standardowym cenniku to bardzo malo. Jeszcze co i raz powracaja podowjne doladowania gdzie otrzymujemy rzecz jasna 2x. Co do przesylki danych to Heyah ma najtansza 2gr za 100kB. Takiej oplaty nikt nie oferuje
-
Anonimowy
Gośćmajk – ale nie możesz w Heyah mieć jednocześnie 25 gr/min i 2 gr za 100 kB, bo to jest dostępne w różnych taryfach Mulitpakiet vs Równa 🙂
-
Anonimowy
GośćNie no pewnie podalem to tylko dla przykaldu. Zresta kazdy wybierze pewnie to co mu najlepiej bedzie odpowiadalo. Niektorzy w ogole nie korzystaja z net a jedni codzien. Ale dobre jest to tez ze mozna migrowac co i raz z taryfy do taryfy.
-
Anonimowy
Gośćto jest extra i zrownuje w rozmowach do innych sieci z
fereszem, ale sa 2 spore ale: na stacjonarne nadal daleko
do 5 groszy, w sieci zreszta tez, po drugie, nawet
wazniejsze, ile osob sledzi podwojne doladowania? tylko
kilka procent maniakow, normalny, czyli przecietny
czlowiek, widzi ze kasa sie konczy i doladowuje, oni
pojda do fresha, ja juz poszedlem (z oranga) i czuje ze
wogole nie bede zalowal:")0 na marginesie heyah niezle
tym przylozyl p. Oliwie, fresh sam sie broni
-
Anonimowy
Gośćkazda odpowiedz orange na wojny cenowe w prepaid niczym zie zachwyca. Zazwyczaj jest tak ze orendz rzuci ochłap i przejdzie to bez wiekszego echa
-
Anonimowy
GośćA kiedy będzie następne doładowanie 2xHeyah pozwalające dzwonić klientom poniżej stawek MTR? Nie dam sie złapać na bonusik max 150PLN, jak będę musiał potem doładowywać i płacić 5,90PLN, żeby mieć taniej. Ale korzystajcie póki dają i ładujcie skabonkę, żeby nie brakło. 🙂 Zgadzam się z Tobą haju. Znam osoby korzystające z Simplusa, które nie wiedzą co to są pakiety i dziwią się, że ciągle drogo. Ale ono mają trochę lat i nie korzystają z internetu.
-
Anonimowy
Gość@ majk – nie zrównuję, a daję niższą stawkę niż fresh. nawet przy RTH gdzie minuta to 44gr, nie mówiąc o pakiecie 25 gr do wszystkich. promocja trwa miesiąc, każdy użytkownik dostaje info smsem więc nie problem się zorientować, że jest podwójne i skorzystać
-
Anonimowy
Gość@ Fido – zle zaadresowales mialo byc do haju:) bo sie tak dziwie przeciez ja o tym nic nie pisalem:):):)
-
Anonimowy
GośćA ja główny numer mam w fresh dla odbierania rozmów dostaje 1za2 doładowuje kiedy chce nie sobie skarbonki z tej karty i mam druga kartę innego opa dla znajomych. Tym sposobem play jest zadowolony i drugi op też
-
Anonimowy
Gość@ majk , @ haju – prawda, pisałem w odpowiedzi na post haju. sorry za pomyłeczkę 🙂
-
Anonimowy
Gość@ tit – no ok, ale albo trzeba mieć tel na 2 karty – czyl iDuoza, myphone mnie nie przekonuje, albo 2 telefony – a słuchawka też kosztuję
-
Anonimowy
GośćPodwojne doladowanie jest spoko, proste zasady a korzysc podwojna. Oplaca sie nawet jezeli ma sie juz sporo $$$ na koncie. Jak sie doladuje znowu to sie skumuluja i przedluza.
-
Anonimowy
GośćZnowu podwojenie? 🙂 To pewnie bliźniacze pojawi się w TT. Było jedno w grudniu, jedno styczeń/luty, teraz kwiecień. Jeśli wziąć pod uwagę uśrenioną stawkę, to wychodzi mega tanio. Sam w TT, odkąd są podwojenia- czyli od 3 lat, mam ogólnie stawkę taką samą, jaką teraz wprowadził fresh. Ale jestem pozytywnie zaskoczony tym podwójnym.
-
Anonimowy
GośćGratulacje dla Heyowców. Ciekawe jednak jak długo Era chce dopłacać do interesu o nazwie Heyah gdzie stawka wychodzi ok 15gr a MTR jest wyższy.
-
Anonimowy
GośćCo oznacza ostatnie zdanie newsa? Tzn. cytuję "Kwota premii może zostać wykorzystana na wszystkie usługi dostępne w Heyah."
-
Anonimowy
Gośćtego mi było trzeba 😉
-
Anonimowy
Gość@ heniek – oznacza to , że można dzownić, smsować, korzystać z neta. oczywiście do wszystkich sieci, po prostu każda usługa normalnie dostępna w Heyah jest też dostępna za bonusowe pieniądze. i w ten sposób minuta jest tańsza niż w Play, super oferta
-
Anonimowy
Gośćnaprawde niezla opcja z tym. Oplaca sie korzystac z tego. Przy obecnych stawkach wychodzi mega korzystnie!
-
Anonimowy
GośćMinuta tańsza lub na tym samym poziomie co w Play jest już od ok. 3 lat dzięki podwojeniom . Ale po obniżce pakietu taniej do wszystkich- heyah wychodzi bezkonkurencyjnie, zwłaszcza w tym pakiecie.
-
Anonimowy
Gośćczy kwoty z podwójnego doładowania przedłużą ważność karty
-
Anonimowy
GośćTylko kwoty pierwszego i drugiego doładowania przedłużają wartość konta. Samo podwojenie to jest po prostu bonus. Tak jest w TT, więc pewnie tak samo jest w Heyah.
-
Anonimowy
Gośćjeżeli doladuje konto raz 20 zl a drugi raz 150 zł to rozumiem że dostane doładowanie w kwocie 150zł bo cos mi się wydaje że przy większych kwotach drugiego doładowania są jakieś kruczki gdzies czytałam żeby otrzymać doładowanie za 150 zł trzeba załadować powyżej 150 zł – 500 zł
-
Anonimowy
GośćŻeby dostać 150 zł podwojenia za drugim razem musisz doładować kwotą 150 zł. Jeśli doładujesz za drugim razem za 500, to i tak podwoją ci tylko 150- bo z tego co rozumiem to jest limit podwojenia, czyli maksymalnie możesz dostać 150 dodatkowych zł.
-
Anonimowy
GośćWitam .Skorzystałem z promocji Heyah podwójnego doładowania .Doładowałem konto kwotą 30zł. Po godzinie dodałem kolejną kartę w kwocie 50zł .Lecz nie dostałem żadnego dodatkowego doładowania. Zdąrzyłem do 30 kwietnia.
-
-
AutorWpisy