Podwójne doładowanie w Heyah

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Podwójne doładowanie w Heyah

Przeglądanie wątków odpowiedzi 13
  • Autor
    Wpisy
    • #150946 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Z oferty promocyjnej „Oferta Świąteczna” może skorzystać każdy Abonent usługi pre-paid i Mix Heyah, który w okresie trwania promocji obniży stan konta o określoną kwotę, a następnie uzupełni jednorazowo konto kwotą minimum 20 złotych brutto.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #237758 Odpowiedz
      Blom
      Uczestnik

Trochę zakręcona ta promocja.
      Lepiej było by gdyby użytkownik 2 razy doładowywał.

• #237763 Odpowiedz
      zypolek
      Członek

Nie macie linka do podwójnego doładowania Tak-taka? Przydałby się regulamin, tak by rozwiać wątpliwości co do zasad. Na stronie Ery nic o tym nie piszą ;/

• #237772 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Najprościej jest wydać w heyeah 20 zł na pakiety w jednym tygodniu, doładować za 50 zł przynajmniej, lub chyba najwięcej można by było 75.

• #237773 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Pogorszyli 2xTT i 2xHeyah.
      Nie każdy zrozumie, część będzie miała problem z wydaniem 25 zł, iluś zapomni zmieścić się w terminie i itd.
      Kruczki widzę kruczki. 😛
      Jednym słowem promocja dla znawców tematu.
      Niemniej można obniżyć cenę minuty i to się liczy.
      Osobiście nie skorzystam ani znajomy Heyowiec co to już ma trzy stówki w skarbonce. :lol

• #237790 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No dobra, zakręcona ta promocja, z tym się zgodzę. Ale porównując do tego, co na Mikołajki dał plus czyli 20% więcej, to i tak jest bardzo dobrze.

• #237798 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

@kolec fajnie mieć taką skarbonkę gdzie masz środki bezterminowe i tylko numer utrzymujesz. Nie trzeba się martwić o środki na koncie…

• #237866 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

szkoda , że promocje dostępne tylko w pre-paidach. Orange wprowadził już nową promocje, ale dodatkowo zapowiedzieli jeszcze bonusy w taryfach zwierzęcych, czego tutaj trochę mi brakuje

• #237902 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Kolec, jakie widzisz tu kruczki? Wszystko jest dokładnie opisane w regulaminie, terminy są z góry określone. Kiedyś trzeba było doładować za 25 zł i drugie doładowanie było podwajane. Teraz trzeba o te 25 zł obniżyć stan konta, a doładowanie ostanie podwojone.

• #237932 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Tydzień na wydanie 25 złotych to relatywnie dość długi czas dla dzwoniących częściej niż dwa razy dziennie. W prepaidzie Heyah jest co prawda bardzo tanio, plus te darmowe rozmowy i smsy po sieci, internet w cenie 2gr/100kb, co nie pozwala za bardzo na gwałtowne wydawanie pieniędzy, bo te praktycznie z konta nie schodzą, a przynajmniej mojego, mimo, że dzwonię i korzystam z internetu naprawdę dużo. Ale dla podwojonego doładowania (w moim przypadku 150zł=300zł) twierdzę, że warto.

• #238017 Odpowiedz
      zypolek
      Członek

WISNIA: ta promocja nie jest tylko dla pre-paidow. Podwójne doładowanie jest również dostępne dla użytkowników Tak-tak Fona.

• #238048 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

zypolek; Ok. Myślałam , że wspominając o świątecznych bonusach w taryfach zwierzęcych, oczywiste było że mówiąc o braku świeżości odnoszę się właśnie do ofert abonamentowych

• #238223 Odpowiedz
      zypolek
      Członek

Wisnia – objaśnij nieco bliżej swoją wypowiedź, bo trudno cokolwiek z niej zrozumieć. Tak-tak Fon to nie abonament. O co chodzi?

• #238635 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Wszystko jest ok poza tym, że mnie o tej promocji nikt nie powiadomił, i nie było o niej wzmianki na stronie Heyaha-a dopiero tu ją znalazłem ale już po…szkodzie.
      Nieświadom doładowałem kwotą 30pln i dowiedziałem się, że właśnie wziąłem udział w rzeczonej promocji???
      Na nic zdały się reklamacje i dzwonienie do Heyah-a, czułem się jak intruz…czuje sie oszukany przez te sieć na…120pln…
      Jestem długoletnim abonentem tej sieci i sporo wydają, ale jak widać skoro ma ich ktoś przejąć to już nie dbają o klienta…

Przeglądanie wątków odpowiedzi 13
Odpowiedz na: Odpowiedź #237790 w Podwójne doładowanie w Heyah
Twoje informacje:

Anuluj