Plusowi nie grożą masowe odejścia

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Plusowi nie grożą masowe odejścia

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
  • Autor
    Wpisy
    • #155455 Odpowiedz
      rafaik
      Uczestnik

Polkomtel, operator sieci Plus operator jest spokojny o swoją przyszłość. – Postąpiliśmy fair w stosunku do klientów i zyskamy na tym – zapewnia Adam Suchenek z biura prasowego Plus.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #176453 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Dealerzy bronią się jak mogą przed przyjmowaniem wniosków rezygnacyjyjnych. W mpunktach występują dziwne i tajemnicze awarie ( podobno nawet ogólnopolskie) raz sie zepsuje drukarka, innym razem klawiatura, itp wszystko byle by tylko nie przyjąć od klienta rezygnacji. Ostatecznie klient jest odsyłany na pocztę.

• #176454 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Idziesz z własnym pismem i pan MUSI przyjąć z czytelnym nazwiskiem, pieczątką firmową i datą i godziną na Twoim egzemplarzu. Łaski nie robi. To jego obowiązek i system tu nie ma nic do rzeczy. A co dalej zrobi z tym pismem to jego sprawa. Ty tylko prosisz o numer faxu do Plusa i wysyłasz. Najlepiej z poczty za potwierdzeniem. List dobra rzecz i nawet potwierdzony, ale może zaginąć. A co było w środku to wiesz Ty i Pan Bóg, a Plus niekoniecznie. Jak są takie zagrywki to wszystko jest możliwe. Sam mam ochotę wypowiedzieć chociaż umowa kończy mi się w sierpniu, żeby nabić statystykę odchodzących. takie traktowanie klientów to skandal! To nie są salony tylko "WYDAWALNIE" umów. "PRZYJMOWALNI wypowiedzeń" widać Minus nie prowadzi. Wsyd robić sobie taką siarę i konkursy takie jak opisany na http://www.licencjana zatrzymanie.pl! Tylko lepiej wpienią i zrażą pootencjalnych klientów.

• #176455 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Z tym całym zamieszaniem, poradzili by sobie ludzie z działu PR Plusa, gdyby przedstawili ofertę, w której korzystniej byłoby zostać niż podpisywać nową umowę po zerwaniu.

• #176456 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Nie moga poszalec bo cicha umowa 3-stronna o nieagresji

• #176457 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Z tym nieprzyjmowaniem umów to tak,że sprzedawcy mają premie uzależnioną od ilości nie przyjętych umów. Czym więcej przyjętych rezygnacji w punkcie=mniejsza premia. To jest własnie przyczyna "awarii systemu" itp.

• #176459 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Nie wiem dokąd chcą uciekać ludzie z Plusa. Do Plajty? Przecież to sieć 2.kategorii, nie da się nawet normalnie sms-a wysłać do Plajty z netu. Jakieś pseudopromocje skończą się jak tylko MTR im spadnie i wtedy położą na tacy Freshowców na aukcji i splajtują:)

• #176461 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No ale jednak Plus, ma problemy m.in ze swoimi sprzedawcami od dawna. Teraz pewnie sie nasilił ten konflikt. Cóż reszta operatorów zapowiedziała ze przyjmie nowych operatorów z otwartymi rękoma, wiec o to bym się nie bal. Ale faktycznie przejść do Play, niektórzy już żałują… Ja tam zostaje przy Erze za 30zl mam 120minut (oferta bez telefonu) do tego 200minut na każdy m-c za 5zl do wybranego numeru (zawsze wydzwaniam).

• #176462 Odpowiedz
      arekrot
      Członek

Aniby czego mają żałować ci co przechodzą do Play -niższych cen połączeń?, darmowych smsów?. Ja jestem w tej sieci i nie żałuję. Pozdrawiam wszystkich sflustrowanych klientów wielkiej trójcy.

• #176463 Odpowiedz
      johnny-18
      Członek

Ale Play z kolei jest taki kochany, że w niektórych telefonach [np. V9] blokuje możliwość wyboru między GSM a 3G. Efekt? Jak masz w domu 1-2 kreski 3G i przechodzisz z pokoju do pokoju rozmowa zostaje przerwana…

Każdy OP ma swoje za i przeciw.

• #176464 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Niewiem z jakiego to powodu nażekają na Playa, ja wymówiłem umowę w iPlus-ie , wybrałem Playa on line na kartę, 4x tańszy od iPlusa. Oraz zrezygnowałem z Orange,

na kilka miesięcy zostaję w Tak Tak-u bo mam ważne konto

i sumę na kilka m-cy.Oczywiście na kożyść Play-a.

Pozdrawiam.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
Odpowiedz na: Odpowiedź #176455 w Plusowi nie grożą masowe odejścia
Twoje informacje:

Anuluj