Plus wprowadza wyższe limity w iPlusie –nawet 37 GB

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Plus wprowadza wyższe limity w iPlusie –nawet 37 GB

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
  • Autor
    Wpisy
    • #152635 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

2 kwietnia br. iPlus wprowadza nowe, wyższe limity we wszystkich abonamentach – nawet 37 GB! Nowe, lepsze limity będą dostępne dla osób przedłużających umowę, nowych Klientów oraz osób w trakcie kontraktu, które zadzwonią do Działu Obsługi Klienta.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #193108 Odpowiedz
      mlody1912
      Członek

Dobry ruch ze strony plusa, oferta na poziomie Orange’owej (no moze, poza cdma i bez uwzglednienia promocji bez modemu). Cieszy to, bo konkurencja na rynku = lepszy rynek.

• #193109 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Wreszcie coś rusza się w mobilnym internecie. Coraz bardziej zaczyna być dostępny, a pakiety są już w miarę wystarczające dla surfowania np. przez telefon.

• #193110 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

i dobrze

• #193111 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

super, plus co chwile podnosi poprzeczkę:)

• #193112 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Plus podnosi??!!

A ja do tej pory myślałem, że wszystko ruszyło dzieki Play’owi :p Ze to dzieki czwartemu operatorowi mamy 29 gr za minute i tani internet bezprzewodowy :p

Ale ja głupi byłem :p

• #193113 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Czy podnosi nie wydaje mi się, już nawet pomijam oferty Play bo akurat w tym segmencie (internet) Play kuleje poprzez zasięg. Plus i owszem podniósł limity, ale znowu wprowadził opłatę za pobieracza czyli można powiedzieć że wprowadzić coś za coś…

• #193114 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

play dorzucil tam kilka groszy do rynku, dodal kolorytu i to jest dobre. ale segment mobilnego internetu to poki co zmagania orange i plusa. poki co, z wyraznym wskazaniem na orange.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
Odpowiedz na: Odpowiedź #193114 w Plus wprowadza wyższe limity w iPlusie –nawet 37 GB
Twoje informacje:

Anuluj