Plus wprowadza większe limity na dostęp do internetu

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Plus wprowadza większe limity na dostęp do internetu

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
  • Autor
    Wpisy
    • #155093 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Od 17 lipca br. Polkomtel, operator sieci Plus, wprowadza nową, bardziej atrakcyjną ofertę na mobilny dostęp do Internetue iPlus zwiększając limity danych. Promocja będzie dostępna zarówno dla użytkowników indywidualnych jak i firm.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #178737 Odpowiedz
      johnny-18
      Członek

Jak zawsze – tylko dla nowych :/

• #178738 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jak przedłużysz też będziesz nowy:)’

• #178740 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Co z tego jak nie ma predkosc ograniczona. Troche nie teges ze tylko dla nowych.To ze ma wejsc do utrzymaniowki nie jest dobre dla tych ktorzy wzieli np teraz. Troche nie powazne.

• #178741 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Głupie gadanie. Albo poczekajcie parę dni na możliwość migracji do nowych planów, bo napewno taka będzie(jeżeli nie automatycznie jak miało to miejsce w iPlus 60[z 1 do 1,5GB] po wprowadzeniu iPlus49), albo napiszcie reklamację z prośbą o migrację- w większości przypadków Plus przychyla się do prośby. Pozdrawiam sceptyków

• #178742 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

jak rozwiązałem umowę z plusem to pani z plusa która do mnie dzwoniła później oferowała mi za pół ceny przez cały rok przy kontrakcie na rok 3GB za ok 37zł brutto 🙂

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
Odpowiedz na: Odpowiedź #178742 w Plus wprowadza większe limity na dostęp do internetu
Twoje informacje:

Anuluj