Plus przenosi w jeden dzień

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Plus przenosi w jeden dzień

• Ten temat ma 15 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat temu przez Anonimowy.
Przeglądanie wątków odpowiedzi 15
  • Autor
    Wpisy
    • #154834 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Adam Suchenek rzecznik Polkomtela, operatora sieci Plus, potwierdził informacje Telix.pl, że od 17.08.2009 w sieci opratora działa nowy tryb przenoszenia numerów, który pozwala przenieść numer w ciągu jednego dnia roboczego.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #180186 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

gratulacja dla najbardziej zacofanej sieci w polsce

• #180189 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

jest się czym chwalić 🙂 tylko miesiąc opóźnienia, ciekawe co na to UKE

• #180190 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Serdeczne pozdrowienia dla koordynatora PLUSGSM na zachodniopomorskie, ale PLAY rules 🙂

• #180191 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

news miesiąca jak nic

• #180192 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

newsem miesiąca to będą kolejne tłumaczenia play dlaczego nie są wstanie przyjąć tych przenoszonych

• #180193 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Mówcie co chcecie, ja uwazam plusa za najbardziej solidna sies w kraju.

• #180194 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

pisz co chcesz. Ale ja uważam że oferty plusa są drogie.

A to że można dużo tanie4j – to widać chociażby po MVNO na polkomtelu – czyli np taki mbank mobile czy gaduair.

Tam tańsze są nie tylko połaczenia głosowe, smsy i mmsy ale i internet….

• #180195 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

UKE sie pośpieszyło, namieszało i stąd ten cały bałagan. Play chciał go wykorzystać do nałapania klientów, wiadomo – im więcej użytkowników -tym lepszą cenę bedzie miała firma jak jeden pan z drugim panem będą chcieli ją kupic..

Ciekawe, czy to Solorz i Karkosikiem kupią sobie Playa czy nie kupią..?

• #180197 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Są szybsi od pioruna. Już poczta doszła z odmową z UKE, że musieli zmienić zdanie?

• #180198 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Niedlugo sie przekonam czy tak rzeczywiscie jest, bo przenosze numer do playfresh … Miejmy nadzieje, ze nie stane sie jednym z oczekujacych w kolejce na przeniesienie, jak to pisal rzcznik play’a …

Natomiast podzielam zdanie, ze plus ma naprawde dobra oferte. W zasadzie przy obecnych promocjach zdecydowanie wolalbym simplusa niz play fresh. Laduje za 150 zdrapka z allegro, minuta za 23 gr, 600 minut do plusa extra (czyli mozna powiedziec, ze do plusa dzwonie rpzez pol roku praktycznie za darmo) i pakieciki swietne pakiety na GPRS, kiedy chce i ile chce….

Niestety mam dosc specyficzna sytuacje z numerem, bo prawie z niego nie korzystam, ze wzgledu na telefon sluzbowy na ktorym mam bardzo wysoki limit. W zwiazku z powyzszym potrzebne jest mi przekierowanie polaczen, a tego niestety w simplusie nie ma, jak w większości ofert prepaid innych operatorow …. no i musialem przejsc do play fresh….

• #180199 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Wg mnie Plus jest nie na dzisiejsze czasy. Strone maja taka ze nic na niej znalesc nie mozna, jest przestarzala i dawno powinna byc zmieniona. Wyglupili sie z ta cala sprawa przenoszenia numerow, juz dawno powinni to wprowadzic.

• #180200 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

plus ma najlepszą infrastrukturę w polsce, orange, era i play mogą tylko pozazdrościć ;]

a czy strona internetowa swiadczy o jakosci uslug? wątpie ;p

• #180201 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Plus, najlepsza sieć.

• #180202 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Wszyscy broniący Plusa niech spróbują coś u nich załatwić, a potem piszą na podstawie WŁASNYCH doświadczeń fizycznych, a nie empirycznych. Ja od 4 sierpnia przenoszę numer – 15 dni, 15 wizyt w salonach i dziś Plus odrzucił wniosek bo nie miał w SWOJEJ karcie rejestracyjnej rubryki na numer PESEL i już wynaleźli niezgodność danych osobowych i wniosek odrzucili.

W dodatku BOK i punkt Plusa poinformowały mnie, że NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK PRZENOSZENIE NUMERU W 24H i trzeba czekać 7 dni – niech sobie rzecznicy mówią co chcą – pracownicy wiedzą lepiej.

• #180203 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

nie bronie Plusa, ale oni jako jedyni robią wszystko, żeby jakoś to w miarę grało i śpiewało, zobacz człowieku co się dzieje u reszty operatorów! Plus jest największym z nich wiec każdy rzuca w niego błotem, a reszta jak np. malutki play, era i orange to gracze z drugiego szeregu – nie zrobiły nic żeby poprawić u siebie ten temat! wiadomo, od lidera wymaga się więcej. Ja jednak myślę, ze Plus udowodnił swoją wielkość.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 15
Odpowiedz na: Odpowiedź #180191 w Plus przenosi w jeden dzień
Twoje informacje:

Anuluj