Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Plus przenosi w jeden dzień
- Ten temat ma 15 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
Gośćgratulacja dla najbardziej zacofanej sieci w polsce
-
Anonimowy
Gośćjest się czym chwalić 🙂 tylko miesiąc opóźnienia, ciekawe co na to UKE
-
Anonimowy
GośćSerdeczne pozdrowienia dla koordynatora PLUSGSM na zachodniopomorskie, ale PLAY rules 🙂
-
Anonimowy
Gośćnews miesiąca jak nic
-
Anonimowy
Gośćnewsem miesiąca to będą kolejne tłumaczenia play dlaczego nie są wstanie przyjąć tych przenoszonych
-
Anonimowy
GośćMówcie co chcecie, ja uwazam plusa za najbardziej solidna sies w kraju.
-
Anonimowy
Gośćpisz co chcesz. Ale ja uważam że oferty plusa są drogie.
A to że można dużo tanie4j – to widać chociażby po MVNO na polkomtelu – czyli np taki mbank mobile czy gaduair.
Tam tańsze są nie tylko połaczenia głosowe, smsy i mmsy ale i internet….
-
Anonimowy
GośćUKE sie pośpieszyło, namieszało i stąd ten cały bałagan. Play chciał go wykorzystać do nałapania klientów, wiadomo – im więcej użytkowników -tym lepszą cenę bedzie miała firma jak jeden pan z drugim panem będą chcieli ją kupic..
Ciekawe, czy to Solorz i Karkosikiem kupią sobie Playa czy nie kupią..?
-
Anonimowy
GośćSą szybsi od pioruna. Już poczta doszła z odmową z UKE, że musieli zmienić zdanie?
-
Anonimowy
GośćNiedlugo sie przekonam czy tak rzeczywiscie jest, bo przenosze numer do playfresh … Miejmy nadzieje, ze nie stane sie jednym z oczekujacych w kolejce na przeniesienie, jak to pisal rzcznik play’a …
Natomiast podzielam zdanie, ze plus ma naprawde dobra oferte. W zasadzie przy obecnych promocjach zdecydowanie wolalbym simplusa niz play fresh. Laduje za 150 zdrapka z allegro, minuta za 23 gr, 600 minut do plusa extra (czyli mozna powiedziec, ze do plusa dzwonie rpzez pol roku praktycznie za darmo) i pakieciki swietne pakiety na GPRS, kiedy chce i ile chce….
Niestety mam dosc specyficzna sytuacje z numerem, bo prawie z niego nie korzystam, ze wzgledu na telefon sluzbowy na ktorym mam bardzo wysoki limit. W zwiazku z powyzszym potrzebne jest mi przekierowanie polaczen, a tego niestety w simplusie nie ma, jak w większości ofert prepaid innych operatorow …. no i musialem przejsc do play fresh….
-
Anonimowy
GośćWg mnie Plus jest nie na dzisiejsze czasy. Strone maja taka ze nic na niej znalesc nie mozna, jest przestarzala i dawno powinna byc zmieniona. Wyglupili sie z ta cala sprawa przenoszenia numerow, juz dawno powinni to wprowadzic.
-
Anonimowy
Gośćplus ma najlepszą infrastrukturę w polsce, orange, era i play mogą tylko pozazdrościć ;]
a czy strona internetowa swiadczy o jakosci uslug? wątpie ;p
-
Anonimowy
GośćPlus, najlepsza sieć.
-
Anonimowy
GośćWszyscy broniący Plusa niech spróbują coś u nich załatwić, a potem piszą na podstawie WŁASNYCH doświadczeń fizycznych, a nie empirycznych. Ja od 4 sierpnia przenoszę numer – 15 dni, 15 wizyt w salonach i dziś Plus odrzucił wniosek bo nie miał w SWOJEJ karcie rejestracyjnej rubryki na numer PESEL i już wynaleźli niezgodność danych osobowych i wniosek odrzucili.
W dodatku BOK i punkt Plusa poinformowały mnie, że NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK PRZENOSZENIE NUMERU W 24H i trzeba czekać 7 dni – niech sobie rzecznicy mówią co chcą – pracownicy wiedzą lepiej.
-
Anonimowy
Gośćnie bronie Plusa, ale oni jako jedyni robią wszystko, żeby jakoś to w miarę grało i śpiewało, zobacz człowieku co się dzieje u reszty operatorów! Plus jest największym z nich wiec każdy rzuca w niego błotem, a reszta jak np. malutki play, era i orange to gracze z drugiego szeregu – nie zrobiły nic żeby poprawić u siebie ten temat! wiadomo, od lidera wymaga się więcej. Ja jednak myślę, ze Plus udowodnił swoją wielkość.
-
-
AutorWpisy