Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Plus odświeżył wygląd swojego logo
- Ten temat ma 8 odpowiedzi, 4 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 5 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćWOW ! teraz zdobędą kolejne setki milionów klientów świetny ruch !
oferty beznadziejne a logo wypas !
Kochajmy plusa tak szybko zmienia logo !
-
Anonimowy
GośćBył Plus pisany z wielkiej litery P, a teraz z małej p:) No cóż, czyżby plus już nie chciał być liderem i chciał oddać Orange żółty dzwonek lidera? Kto wie..
-
Anonimowy
GośćNie wiem czy Orange skoczy na pozycje lidera. Era goni coraz bardziej Orange. Będzie niezły pojedynek. Wiem jedno Plus nie zdobędzie 14mln klientów tak jak chciał. Oferty coraz to gorsze.
-
Anonimowy
Gośći bardzo ladnie, nie dość, że lider to jeszcze skromny:)
-
Piotrek21
CzłonekKosmetyczna zmiana, ktora nic nie wnosi do i tak bardzo słabej oferty.
Ciekawi mnie kiedy plus spadnie z pozycji lidera ?
To juz Orange ze swoja oferta jest o niebo lepszy.
-
CTRL85
Członekco?! plus ma o niebo lepszą ofertę niż np Orange czy Era ale to kwestia ile będziemy rozmawiać i też kwestia telefonu bo w Plusie są czasami nie złe oferty
-
Anonimowy
Gośćnowe logo ok! nie rozumiemnegartyuwnych wpsiów , najwieksza sięć i wszędzie działa, nie narzekam!!!
-
Anonimowy
GośćA moim zdaniem, nie wiem po co te zmiany z tym logo. Nic wielkiego. Mogło pozostać, jak było wcześniej. A teraz małe plus… Pewnie dlatego, aby było widać, że oferty Polkomtela, to mały plus, a duży MINUS hehe!
A tak poważnie jeszcze. Rozumiałem bardzo późne zmiany, gdy dopiero na początku 2005r. Polkomtel zmienił też logo. Wtedy trochę rozjaśnili napis Plus, ciut go zmienili i co ważne, w końcu zlikwidowali dopisek GSM. W końcu Plus GSM, gdy PTC, od chyba 2000r. pozbyła się napisu GSM w logo Era, wyglądało dla mnie tak, jakby Polkomtel nie budował w ogóle sieci 3G hehe.
-
-
AutorWpisy