PLAY wprowadza nową ofertę dla rynku biznesowego

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi PLAY wprowadza nową ofertę dla rynku biznesowego

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
  • Autor
    Wpisy
    • #154437 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Od 01.10 PLAY wprowadza nową ofertę dla rynku biznesowego „Biznes! Nie rachunki”. Każdy klient PLAY wybierając jedną z taryf dedykowanych dla rynku biznesowego – PLAY Firmowa otrzyma 25% upustu na abonament przez cały okres trwania kontraktu – Regulaminy.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #182684 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Nie ma jakiegoś halo z tą ich ofertą. Niby oferują 4000tys minut po sieci, ale w najwyższym abonamencie. W Erze biznes 5000tys minut jest nawet w najniższym abonamencie przez jakiś tam okres za free jest a potem 5-10zł się płaci.

• #182685 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

2000 minut w abonamencie firmowa 50.

• #182686 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ludzie Nienawidzę!!!! BOK-u PLAY-a (siedzą tam sami …. -zapewne celowo co by nas zniechęcić do reklamacji i łatwiej robić nas w trąbę). Ale chyba niestety będę musiał się przeprosić z Play-em, bo takiej oferty nie da się przeoczyć. Liczyłem na to, że ucieknę do Orange. Niestety wygląda na to, że się nie doczekam z ich strony jakieś konkurencyjnej oferty. A czekam na prepeidzie już 3 miechy w nadzieii 🙂

• #182688 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Już nie przezadzaj ze Orange takie złe dla firm dają jakies dodatkowe minuty a w indywidualnym 29 gr. Wiec chyba sie coś rusza w temacie> jelsi nadal chcesz sie użerac z bok-em to oki.

• #182689 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ok. To powiedzcie mi jak się przekłada 2170 minut za 37,5zł na 200 minut za 50zł (o telefonach nie wspomnę bo to każdy wie). Może Wy znacie jakieś tajne 🙂 promocje w Orange, które spowodują że nie będę musiał więcej się użerać z Bok-iem. Bo jak na razie to wydaje mi się, że Orange nie może niczym się pochwalić.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
Odpowiedz na: Odpowiedź #182684 w PLAY wprowadza nową ofertę dla rynku biznesowego
Twoje informacje:

Anuluj