Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › PLAY wprowadza nową ofertę dla rynku biznesowego
- Ten temat ma 5 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 9 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćNie ma jakiegoś halo z tą ich ofertą. Niby oferują 4000tys minut po sieci, ale w najwyższym abonamencie. W Erze biznes 5000tys minut jest nawet w najniższym abonamencie przez jakiś tam okres za free jest a potem 5-10zł się płaci.
-
Anonimowy
Gość2000 minut w abonamencie firmowa 50.
-
Anonimowy
Gośćludzie Nienawidzę!!!! BOK-u PLAY-a (siedzą tam sami …. -zapewne celowo co by nas zniechęcić do reklamacji i łatwiej robić nas w trąbę). Ale chyba niestety będę musiał się przeprosić z Play-em, bo takiej oferty nie da się przeoczyć. Liczyłem na to, że ucieknę do Orange. Niestety wygląda na to, że się nie doczekam z ich strony jakieś konkurencyjnej oferty. A czekam na prepeidzie już 3 miechy w nadzieii 🙂
-
Anonimowy
GośćJuż nie przezadzaj ze Orange takie złe dla firm dają jakies dodatkowe minuty a w indywidualnym 29 gr. Wiec chyba sie coś rusza w temacie> jelsi nadal chcesz sie użerac z bok-em to oki.
-
Anonimowy
Gośćok. To powiedzcie mi jak się przekłada 2170 minut za 37,5zł na 200 minut za 50zł (o telefonach nie wspomnę bo to każdy wie). Może Wy znacie jakieś tajne 🙂 promocje w Orange, które spowodują że nie będę musiał więcej się użerać z Bok-iem. Bo jak na razie to wydaje mi się, że Orange nie może niczym się pochwalić.
-
-
AutorWpisy