Play testuje nową usługę na poczcie głosowej

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Play testuje nową usługę na poczcie głosowej

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
  • Autor
    Wpisy
    • #152871 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Z informacji zamieszczonej nablogplay.pl wynika, że czwarty operator testuje nową usługę na poczcie głosowej. Usługa, która jeszcze nie otrzymała nazwy ma pozwolić zrezygnować z otrzymywania wiadomości na poczcie głosowej, a nadal otrzymywać informację o osobie, która do nas dzwoniła.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #191694 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Taa testują. A minut aby przechodziły z miesiąca na miesiąc dalej nie wprowadzili i nie wprowadzą bo po co…

• #191695 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Na czymś muszą zarabiać. Taki urok sieci P4.

• #191696 Odpowiedz
      Piotrek21
      Członek

—>Kolec

Chyba nie tylko P4 🙂

Orange, Plus, Era itp itd ta sama praktyka.

No może Orange przenosi minuty- ale odplatnie. wiec kto gorszy Play czy Orange ?

Zreszta co to za sztuka wygadac załózmy 100 czy 200minut na miesiac ?

Nie oszmieszajcie sie.

dzwonicie tylko raz w miesiacu i to jeszcze do cioci ktora mieszka 2 ulice dalej czy co ?

• #191697 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Plus w taryfach biznes przenosi kasę na 6 miesięcy, w taryfach indywidualnych chyba na 3 msc, a na pewno na następny. Era biznes przenosi na następny, a indywidualna także. O Orange się nie wypowiadam, bo nigdy nie miałem. P4 w abo nie przenosi minut, ani kwot. Przy niskich stawkach to jest niepotrzebne. No chyba, że się zaszaleje z telefonem i rzeba spłaać ukryty kredyt.

• #191698 Odpowiedz
      Piotrek21
      Członek

Pierwsze słysze o Plusie i Erze.

Az sobie zajrze w regulaminy taryf.

co ukrytych kredytów chyba cos takiego w play nie występuje.

Mają naprawde dobre telefony w abo juz od 45zł – sam z takiego skorzystałem.

Pamietam tylko, że na początku Play przenosił złotówki z abonamentu na nastepny miesiac bo sam tak miałem Play Abonament 70zł w 2007 roku, teraz się to troche pozmieniało ale pozmieniały się tez stawki – 29gr przy abonamencie np 50zł, wiec nie ma sensu przenosic bo po co ? Przeciez telefon to nie fundusz emerytalny i nie odkladasz na starosc.

Ja nie narzekam.

• #191700 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

W Play przechodzenie minut lub kasy byłoby przesadą przy stawkach jakie oferują i SD (także na stacjonarki w biznes). Jak ktoś "przechytrzy" i weźmie wyższą taryfę sam jest sobie winien.

• #191703 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No po prostu przeraża mnie fanatyzm wielbicieli P4.

• #191707 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Mike==> to zaden fanatyzm…jesli chodzi o oferte prepaid to w tej chwili jest to napewno jedna z najlepszych ofert na naszym rynku i denerwujace jest to ze ludzie kompletnie nie znajacy sie na ofertach pisze np na podstawie reklam tv ze play jest do dupy itp itp. a jesli CI przeraza ten fanatyzm…to w topicu masz z reguly co do tytyczy jakiej siec. Nie podoba sie??!! nie czytaj!! nikt CIe nie zmusza…

• #191708 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Nie podniecaj się bo Ci serduszko stanie… Sprzedawałem telefony kiedy prawdopodobnie skakałes z dywaniku na podłogę, a komórki ważyły kilogram i płaciło się w dolarach za połączenia odebrane… Mam już pewne doświadczenie w tym zakresie i po prostu uważam, że byłoby miło gdyby wzorem innych minuty przechodziły. Jeżeli P4 wprowadzi darmowe rozmowy w sieci jak w przypadku stanu darmowego to z pewnością przeniosę wszystkiego domowe abonamenty do playa i – uwierz mi – nie jestem wrogiem żadnej sieci. Ani też fanatycznym zwolennikiem. Dostrzegam po prostu minusy, których zakochani Playowcy nie widzą…

• #191710 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Mam nadzieje ze piszac o tym ze sprzedawales teefony w latach 17XX p.n.e nie poplamiles calego pokoju!! zreszta moze zazdroscisz nam mlodym ludziom bo Ty juz poprostu nie mozesz!! a wracajac do tematu to owszem zauwazam plusy jak i minusy. A jesli chodzi o co niektorcyh to tez zauwazam to tzw "lizanie dupy" ale to nie tylko w przypadku play-a ale i rowniez innych operatorow! Wiec czemu to akurat Ty rzucasz sie tylko do uzytkownikow play-a??

• #191711 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jeśli chodzi o pocztę głosową w PLAY, to najatrakcyjniejszy dla mnie jest kod : ##002#, czyli jej wyłączenie. Przecież i tak wiem, kto i kiedy do mnie zadzwonił gdy nie odebrałem połączenia. Chcę, to oddzwonię.

"Odezwij się w wolnej chwili" :))) – Jasne, że przecież nie odezwę się jak będę zajęty :)))

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
Odpowiedz na: Odpowiedź #191696 w Play testuje nową usługę na poczcie głosowej
Twoje informacje:

Anuluj