Play startuje z siecią 4G dla 80 proc. populacji

Start Forum Operatorzy Internet mobilny Play startuje z siecią 4G dla 80 proc. populacji

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • #150385 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Na dzisiejszej konferencji prasowej P4, operator sieci Play, poinformował, że startuje z siecią 4G dla 80% populacji. W 2010 roku 27 % sprzedanych telefonów w Play stanowiły smartfony.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #242053 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

może więcej konkretów a nie same obrazki. NIech się lepiej wezmą za internet który jest obecnie mobilny tylko z nazwy działa tylko w większych miejscowościach i jak chcę pojechać na wycieczkę czy do znajomych na wieś na weekend to lipa bo tam PLAY już nie działa ;-(

• #242066 Odpowiedz
      anduan
      Członek

Brawo reszta niech się chowa ! ! !

• #242070 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

a ja twierdze ze patrzą bardziej miasto wieś mają w dupie

• #242072 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

@zbój, jeśli planujesz wycieczkę w rejony w które play nie siega ze swoim macierzystym zasięgiem, to kup sobie pakiet za 5zł na zasięg plusa. Jest wtedy co prawda zamiast 100MB tylko 25MB, albo jakiś większy pakiecik, ale nie mów że tam play nie sięga. I w ogóle przełącz się na sztywno na plusa i po kłopocie. Pozdrawiam.

• #242080 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Widocznie jesteście wyjątkiem bo czytałem masę wypowiedzi o zasięgu Play które są inne niż wasze. No cóż, ważne że Play stara się jednak nie odstawać. Widzę tutaj jednak analogię do HSPA+ Orange ale z mniejszą przypustowością

• #242125 Odpowiedz
      Robinio1970
      Członek

Brawo play coś w tym haśle reklamowym jest na rzeczy, że to najszybciej rozwijająca się firma, brawo

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Odpowiedź #242072 w Play startuje z siecią 4G dla 80 proc. populacji
Twoje informacje:

Anuluj