Play na urodziny rozpoczyna wojnę z operatorami?

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Play na urodziny rozpoczyna wojnę z operatorami?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 17
  • Autor
    Wpisy
    • #156405 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Zdaje się, że Play solidnie popsuje krew konkurentom, pisze Gazeta Wyborcza. W weekend w internecie pojawiła się nieoficjalna informacja, dotyczące urodzinowych ofert sieci Play.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #169174 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

O dziwo dużo informacji wypłyneł odnośnie oferty na kartę i abo… agresja jest i dobrze, rynek może się ożywi

• #169175 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A ja na to zegnaj ero witaj playu 🙂 Jeszcze jak by dawali w abo jais wypasiony fon do zdjec np n82 to maja nowego kliieta.

• #169176 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

a pixon jest zły ? albo innov8 ? są wiele lepsze od n82 do fotek więc ?;]

• #169177 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

wiecie dawac to sobie mozna i 10000tys minut jak sie nie ma takiej podstawowej opcji jak przechodzenie minut z miecha na miecha to ja sie nie dziwie ze tyle daja, musza nadrobic slaba oferte

• #169178 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

głupi jesteś

• #169179 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ale ja mam tylko nadzieje,ze jak na karte bedzie 29gr no to automatycznie w abo tez spadnie i ze Ci co sa w trakcie umowy tez beda mieli minute po 29gr?

• #169180 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Chyba sobie żartujesz. W nowych może będzie, ale w starym zapomnij.

• #169181 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

29 groszy, ja mam pytanie tylko czy da się jeszcze taniej w tym momencie, i czy oni będą rentowni, bo jak Play może miec po 29 groszy minutę a era po 59 to przepaść!

• #169182 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Nie uważasz, że 59gr to zwykły ROZBÓJ przy tylu milionach użytkowników komórek w kraju? W ciągu ostatnich lat przybyło jakieś 500% klientów a stawki za minutę spadły nieznacznie, chyba nie 2x nawet. Czas z tym skończyć i który operator pierwszy to zrobi ten wygra kawał tortu 🙂 Nie mam nic przeciwko temu żeby był to Play który jak wchodził na rynek to był wyśmiewany i wykpiwany przez wszystkich. Od pewnego czasu już nie słychać śmiechu… jest tylko zgrzytanie zębów. Coraz głośniejsze 🙂 I śmiech Chrisa 😉

• #169183 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

jak dla mnie to ta siec się wypala już. Jej ofeta wogóle mnie nie przekonuje. Ja jestem w Plusie i to co ostatnio zaproponowali to wryło mnie w ziemię, świetna jest ta umowa minutowa, czym więcej rozmawiasz to jest się bliżej nowej promocji i wymiany telefonu. jak dla mnie to bomba

• #169185 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

@mich: Jeśli żyjesz dla nowego telefonu i promocji to gratuluje, są ludzie w Polsce.. naprawdę są.. potrzebujący tanich minut do WSZYSTKICH, średniej klasy telefonu i jasnych zasad. Tak poza tym każdy ma inne potrzeby, także mogę uwierzyć w to, że Plus przedstawił b.dobrą ofertę jak dla Ciebie.

• #169186 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Dadzą dużo minut, ale tylko w sieci i bez przechdozenia. że w Playu wciąż mało osób (2mln są tylko wirtualnie), to i tak będzie problem żeby to wygadać – ale marketingowo ładnie na plakacie można to ogarnąć

• #169187 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Gacek ma racje. Co z tego, że w Plusie wybiorę umowę minutowa w wersji 6000 minut jak za każdą z nich zapłacę 0,49zł. Te 6000 minut będzie mnie kosztować 2940zł, te same 6000×0,29zł= 1740 Różnica na poziomie 1200zł to kasa na telefon z biznesowej półki a jeżeli ktoś nie potrzebuje max wypasionego telefonu to kupi w sklepie np. N6300 za 480zl i resztę kasy przeznaczy na weekend w górach 🙂

• #169188 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

juz niebawem zobaczymy regulamin,cennik i warunki ofert/y promocyjnych/ej i oczywiscie cennik fonów.wtedy sie okaze czarno na białym co warta ta oferta

• #169189 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

@ mikosh – ok, ale jeśli te 6000 minut będzie tylko do sieci i bez przenoszenia , to już różnice między Play i innymi maleją, bo:

raczej i tak nie wygadasz wszystkich minut -wciąż mało ludzi jest w Play

jak będziesz dzownił do innych sieci, to te 6000 minut na nic się nie zdadzą

• #169190 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ja powiem tak ja pracuje w pomaranczy a swoj prywatny tel. i tak mam w playu bo aktualnie czy to na karte czy na abonament nie ma lepszej oferty,mimo to ze maja one swoje ograniczenia.

• #169192 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Siema, wiecie co> Ju z dziś byłem w Playu i chciałem podpisać tę oferte 65zł za 50zł przez cały okres umowy…i powiedzieli mi ze juz jest nowa…i kurcze jest gorsza od poprzedniej…nadal jestem za PLAYEM…i będe…a le ta oferta jest mniej opłacalna niż poprzednia wejdzcie na strone i zobaczcie..,płacicie 20zł tylko przez pół roku a potem normalnie 65zł…a przedtem było 65zł za 50zł przez cały okres umowy doatkowo jeszcze przez 6 pierwszych miesiecy 25zł za ten abonament…wiec sami zobaczcie;/…a te darmowe minuty do PLAY mi nie jest potrzebne bo nadal nie wiele ludzi sie przekonało do PLAYA a szkoda;/…chociaz teraz to w sumie bym sie nie przekonał, mam nadzieje ze niedługo znowu wejdzie jakas porządna oferta,

Przeglądanie wątków odpowiedzi 17
Odpowiedz na: Odpowiedź #169186 w Play na urodziny rozpoczyna wojnę z operatorami?
Twoje informacje:

Anuluj