Start › Forum › Rynek › Wyniki i sprawozdania finansowe › Play ma już 2 mln klientów ?
- Ten temat ma 11 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 7 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
Gośćodpowiedz brzmi NIE.moze maja 2mln aktywnych kart sim,to tak
-
Anonimowy
GośćW 3 moje, ktore leza w szufladzie.
-
Anonimowy
Gość2 miliony klientów ale tylko 1 milion użytkowników to tak
-
Anonimowy
Gośćno podobnie myślę. do tego wciąż żadnych szczegółowych danych, nie wiadomo ile klientów w jaki segmenice, itd. no i o finansach cisza kompletna
-
Anonimowy
Gośćfinanse pewnie jak zwykle… 😉
-
Anonimowy
GośćA JA DZISIAJ PONOWNIE MIAŁEM PROBLEM Z ZALOGOWANIEM SIĘ DO SIECI. JAK JESZCZE RAZ COŚ TAKIEGO BĘDZIE TO PO PROSTU WRACAM DO ERY.
-
Anonimowy
GośćHektor: w Playu już pewnie robią w gacie ze strachu że odejdziesz 😀
-
Anonimowy
Gośćtak samo jak te plusy, ere i orangutany niby powyżej 10 baniek każda sieć a znając życie pare mln to tylko tyle, że aktywny czytaj nie uzywane
-
Anonimowy
GośćWiesz raczej nie…skoro 500 mln smsow się wysyła w sieci to raczej odsetek kart nieaktywnych jest mały…
-
Anonimowy
GośćPlay mial i ma to do siebie ze niestety ale bardzo duzo wciska swoich starterkow. Aktywacja starteru rowna sie tym ze staje sie automatycznie klientem tej sieci, ale tak jak wiemy z zycia 🙂 po wyczerpaniu srodkow starter laduje do szuflady;)
-
Anonimowy
GośćMój osobiscie wylądował do kosza 🙂 ale powiem szczerze długo się nim nie nacieszyłem…
-
-
AutorWpisy