Play All Inclusive dla Firm

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Play All Inclusive dla Firm

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
  • Autor
    Wpisy
    • #149899 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Play dziś przedstawił nową ofertę dla firm opartą o taryfy All Inclusive. Play dla Firm to m.in. Stan Darmowy i nielimitowany internet oraz nowa taryfa VIP z nielimitowanymi rozmowami do wszystkich sieci komórkowych i stacjponarnych. Promocja Bez Telefonu – „Tylko SIM 24”.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #245430 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Przy tych warunkach, trzeba byc kompletnym idiota, by nie przejsc do Play.

• #245434 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Te 32 kkb po wykorzystaniu linitu dotyczy zakupu pakietow czy pakietu w nowym abonamencie? Bo wychodzi ze wystarczy za 5 zl kupic jeden i miec potem neta bez limitu przez miesiac (32 kkb mi wystarczy )

• #245435 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Szkoda że w taryfach indywidualnych nie ma możliwości wyboru taryfy 24 miesięcznej bez telefonu z rabatem 50 %

• #245465 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Czy koszta wysłania SMSa, MMSa, rozmowy międzynarodowe będą będą rozliczane z pakietu złotówek, czy płatne dodatkowo?

• #245466 Odpowiedz
      sebi997
      Uczestnik

I znowu play jest pierwszy taryfa za 307 pln wymiata

• #245478 Odpowiedz
      Poll
      Członek

[i]Taaak, a powietrza coraz mniej [/i], konkurencja już chyba nawet nie próbuje komentować i gonić :lol

• #275433 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Mam taryfę PLAY Vip i jestem ogromnie zadowolony. Abonament 307zł wszystko za darmo (rozmowy krajowe z wszystkimi sieciami mms, sms, internet) oraz 100 minut na międzynarodówkę. Swoją drogą zastanawiam się na czym PLAY zarabia dając taką taryfę bo kiedyś z nudów przeliczyłem rachunek i założyłem że zamiast VIPa miałbym np taryfę za 69 zł netto. Wówczas mój rachunek wyniósłby ponad 1800zł. AVE PLAY!

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
Odpowiedz na: Odpowiedź #245478 w Play All Inclusive dla Firm
Twoje informacje:

Anuluj