Pisanie SMSów za kierownicą jest niebezpieczne (video)

Start Forum Sprzęt Pozostałe tematy Pisanie SMSów za kierownicą jest niebezpieczne (video)

• Ten temat ma 6 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat temu przez Anonimowy.
Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • #154846 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Pisanie sms-ów podczas jazdy samochodem jest niebezpieczne – nawet bardziej niż rozmawianie przez telefon. Po obejrzeniu tego filmu więcej nie sięgnięcie po telefon aby napisać SMS-a w czasie jazdy.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #180095 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Powinno byc wiecej, takich spotow. Ja pamietam do dzis, bilbord w ktorym byla pokazana dziewczyna na wozku bez nog i podpis pod zdjeciem, "myslalam ze zdarze na zoltym".

• #180097 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Niezły filmik. może skłoni niektórych do myślenia. Może kogoś uratuje. Popieram taką inicjatywę

• #180098 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

"Pisanie sms-ów podczas jazdy samochodem jest niebezpieczne – nawet bardziej niż rozmawianie przez telefon"- Co kur** nowość:)

• #180099 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Tylko na taki filmik was stac?? Jest tak tandetny, ze gdy tylko zobaczylam te latajace ciala wylączyłam go. Jest wręcz nierealny ;/ owszem, ludzie ktorzy pisza tak intensywnie esy podczas jazdy, narazaja swoje zycie, ale mało jest takich osob. proszę o bardziej realistyczny spot. ten jest do niczego

• #180101 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Czytanie książek czy gazet podczas kierowania samochodem też nie jest bezpieczne.

• #180102 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Wypadek jak wypadek, ten filmik to i tak łagodna sugestia – przez 7 lat jeżdzenia po polsce widziałem kilka czarnych worków na drodze. Pisanie smsów, poprawianie makijażu, rozmowa z kimś na tylnym siedzeniu, sprawdzanie mapy, wyprzedzanie pod górkę itp itd – to tylko niektóre przykłady braku wyobraźni.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Odpowiedź #180098 w Pisanie SMSów za kierownicą jest niebezpieczne (video)
Twoje informacje:

Anuluj