Start › Forum › Sprzęt › Pozostałe tematy › Pisanie SMSów za kierownicą jest niebezpieczne (video)
- Ten temat ma 6 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćPowinno byc wiecej, takich spotow. Ja pamietam do dzis, bilbord w ktorym byla pokazana dziewczyna na wozku bez nog i podpis pod zdjeciem, "myslalam ze zdarze na zoltym".
-
Anonimowy
GośćNiezły filmik. może skłoni niektórych do myślenia. Może kogoś uratuje. Popieram taką inicjatywę
-
Anonimowy
Gość"Pisanie sms-ów podczas jazdy samochodem jest niebezpieczne – nawet bardziej niż rozmawianie przez telefon"- Co kur** nowość:)
-
Anonimowy
GośćTylko na taki filmik was stac?? Jest tak tandetny, ze gdy tylko zobaczylam te latajace ciala wylączyłam go. Jest wręcz nierealny ;/ owszem, ludzie ktorzy pisza tak intensywnie esy podczas jazdy, narazaja swoje zycie, ale mało jest takich osob. proszę o bardziej realistyczny spot. ten jest do niczego
-
Anonimowy
GośćCzytanie książek czy gazet podczas kierowania samochodem też nie jest bezpieczne.
-
Anonimowy
GośćWypadek jak wypadek, ten filmik to i tak łagodna sugestia – przez 7 lat jeżdzenia po polsce widziałem kilka czarnych worków na drodze. Pisanie smsów, poprawianie makijażu, rozmowa z kimś na tylnym siedzeniu, sprawdzanie mapy, wyprzedzanie pod górkę itp itd – to tylko niektóre przykłady braku wyobraźni.
-
-
AutorWpisy