Piąte urodziny Orange w Polsce

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Piąte urodziny Orange w Polsce

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
  • Autor
    Wpisy
    • #151689 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Pomarańczowa sieć obchodzi dziś swoje piąte urodziny. Dokładnie 19 września 2005 r. operator zmienił markę swojej sieci telefonii komórkowej – z Idei na Orange.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #233349 Odpowiedz
      johnny-18
      Członek

we mnie i tak większe zaufanie budziła marka Idea. Na tle konkurencji w tamtych czasach miała korzystniejsze oferty, niż teraz Orange.

• #233350 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

I potem bylo juz tylko gorzej

• #233352 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Idea to byl taki Play 😀 Musial dac wiecej za mniej. Mialem taryfe 60 PLN z 50 minutami. Tansze polaczenie regionalne. Co z tego, jak zasieg sie zaczynal przed Bytomiem, a konczyl za Krakowem- gdzies w okolicach puszczy niepolomickiej 😉 Pozniej byla cisza do Nowego Sacza 😀 ale mowie o czasach DCS…

• #233353 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

hmm, biorąc pod uwagę, że teraz są liderem rynku, to chyba ciezko powiedzieć, że generalnie z punktu widzenia klienta jest gorzej niż za czasów Idei, chociaż wiadomo, że jednemu odpowiada to, innemu co innego, rzecz gustu.

• #233357 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Nie znam jakichkolwiek bezpośrednich korzyści dla klienta , jakie przyniosła zmiana uznanej polskiej marki Idea , na Orąnge . Niepotrzebne koszty zostały oczywiście pokryte przez klientów . Dla mnie łączyło się to niestety z obniżką poziomu usług i w rezultacie oznaczało pożegnanie tej sieci . Choć nadal mam prepaidy w tej sieci .

• #233358 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

obecnie sieć z najgorszymi taryfami.

• #233364 Odpowiedz
      sebi997
      Uczestnik

Idea byla ok obnizyla stawki ery i plusa ale pozniej przyszlo orange i wszystko sp…..lo 🙂

• #233387 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

idea byla o wiele lepsza niz obecne teraz orange

• #233399 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ale wiecie, orange od pol roku zaczelo wpowadzac nowe oferty, takze raczej bedzie lepiej niz gorzej. Zaczelo sie gdzie od zwierzakow w abo i nowych telefonow (zreszta teraz te telefony sa tez dostepne w biznesie, vide: Xperia X10).

• #233693 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

@lucek, za czasów Idea stawki były znacznie wyższe,a ofert nieco mniej. Przecież tylko w tym roku pojawiło się cała masa ofert niemal w każdym segmencie. W pre-paidach wprowadzili orange one, w indywidualnych taryfach -zwierzęce taryfy, teraz są tez chyba jakies promocyjne stawki na net. A to chyba zmiana na plus?

• #233864 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Na mojej karcie sim nadal mam symbol Idea 🙂 kupiłem ja z tzryfa POP i urzywam do dzisiaj pamietam ze za czsow Idea były wysokie opłaty za wszystko teraz jest ok zostawili pakiety np. 600 sms 🙂 super siec kiedys niebylo nigdzie zasiegu hehe

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
Odpowiedz na: Odpowiedź #233693 w Piąte urodziny Orange w Polsce
Twoje informacje:

Anuluj