PAYBACK nowy program korzyści dla klientów Grupy TP -informacja prasowa

Start Forum Operatorzy Operatorzy stacjonarni PAYBACK nowy program korzyści dla klientów Grupy TP -informacja prasowa

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
  • Autor
    Wpisy
    • #154574 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Telekomunikacja Polska i Orange udostępniły swoim klientom nowy multipartnerski program lojalnościowy – PAYBACK. Oznacza to, że za korzystanie z usług TP lub Orange, a także innych firm – partnerów Programu, klienci będą otrzymywać punkty i wymieniać je na nagrody lub „płacić” nimi za produkty i usługi.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #181854 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

taaaa bardziej korzystny… trzeba wydać 8 000 zł!!!, żeby

dostać najtańszą nagrodę – RĘKAWICĘ KUCHENNĄ!!!

W programie Profit punkty można było przeliczyć na złotówki

i wychodziło 25 pkt = 1zł (np. doładowanie konta za 25 zł

kosztowało 625 pkt.)

W Payback musielibyśmy wydać majątek aby dostać 25 PLN.

Więc sami oceńcie…

• #181855 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Niech się walą z tym korzystnym programem! W proficie było 1zł=1pkt, a teraz 2zł=1pkt, żenada! Co z tego że teraz może zbierać punkty cała rodzina jeśli trzeba uzbierać ich dwa razy więcej i jeszcze mniej korzystna wymiana punktów na gadżety! Mogą mnie pocałować w …

• #181856 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

nie bardzo Was rozumiem-przecież i tak płacicie rachunki i tak kupujecie paliwo -to jaki problem przy tym okazać kartę klienta? nic to nie kosztuje a kiedyś może na coś się nazbiera-najlepiej by było jeśli za doładowanie 25zł dawali by od razu samochód. Mam również kartę premiumclub i też wydawało mi się to lipne ale tankowałem i zbierałem a teraz po roku wziąłem komplet kluczy bosch – nie zaszkodziło , a jakiś tam bonus zawsze jest.

• #181857 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Zeby dostać telewizor LCD PHILIPS Aurea 37” płacąc 100zł/m-c abo trzeba poczekać na to 716 lat.

• #181858 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

myślę, że na razie ten program jest w fazie "docierania się", minie parę miesięcy i może urealnią część stawek… dajmy mu czas…

• #181859 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

6 lat stażu, płacenia regularnie abonamentu… I dostane za to***** MAC solniczkę z pieprzniczką. Jak mi jakiś dupas zadzwoni żeby przedłużył z nimi umowe to każe mu sobie tą pieprzniczkę do dupy wsadzić!

• #181860 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jedno jest pewne: na pewno nie skorzystam z tego programu, nawet z dumy, włacza mi to, że mogę sobie rękawicę kuchenną zdobyć po nie wiem jakim czasie. Chółodno należy podchodzić do tych kwestii: telefon kupowany na wolnym rynku, wyśróbowana cena za min., MB, szantaż, problemy z postępowaniem reklamacyjnym od razu kierować do sądu, skrupilatnie weryfikować niekompetencję pracowników – żadnej lojalności!!!

• #181861 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Niedługo pojawią się w Paybacku nowe usługi, będzie można doładować telefon w Orange z tych punktów, wtedy będzie to lepiej wyglądać.

• #181862 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

:tiger chciałem tylko dodać, że "po jakimś czasie" się nie

nazbiera bo zgodnie z regulaminem po 36 miesiącach punkty

przepadają. Zatem życzę ci powodzenia w nazbieraniu

punktów w ciągu 3 lat by kupić sobie chociaż tę rękawicę

kuchenną…

• #181863 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Nikomu normalnemu sie program nie podoba, mi tak samo i nie zamierzam brac udzialu w tym durnym naliczaniu pkt-ow. Po co wogole brac udział jak nawet przy duzych ogromnych zakupach nie da rady uzbierac tych marnych 500pkt na jakas solniczke czy zapalniczke.

Ja mysle ze Ci co siedza w tym programie to oni zgarniaja nagrody dla siebie. a dla nas zostawiaja ochłapy.

• #181864 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jeżeli nie będzie mi się opłacało zbierać tych punktów na

doładowaine z orange….dajmy na to że wyskoczą z kwotą

5000 punktów za doładowanie 25 zł to rezyguje z paybacku

orange i wszystkich ich partnerów…i bede polecał to samo

każdemu kogo znam…bo to robienie z ludzi idiotów…

Przeglądanie wątków odpowiedzi 11
Odpowiedz na: Odpowiedź #181854 w PAYBACK nowy program korzyści dla klientów Grupy TP -informacja prasowa
Twoje informacje:

Anuluj