Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Pakiety SMS w Play dla wybranych
- Ten temat ma 7 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 2 miesiące temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
Gośćbrak mi słow..
popatrzcie sie na orange pop, tam sa esy po groszu 😀
za 6 zł 600 xD
to juz lepsze jest play fresh
no ale dobre i takie pakiety
-
Anonimowy
Gośćdla wybranych..widac po polityce play ze to co robią w abo to juz oferta utrzymaniowa dla aktywnych klientów,skutek bedzie taki ze za rok czy dwa ciezko bedzie porównywac oferty na przedluzania cyrografów ale i klienci będą zadowoleni i play i w3
-
Anonimowy
GośćJa nie potrafię zrozumieć jednego. DLACZEGO w abonamencie jest drożej niż w prepaidach?? Byłem ostatnio w Plusie, którego abonentem jestem od 6 lat. Telefon w promocji wziąłem tylko RAZ na samym początku. Niby mam za 40 zł. dodatkowy pakiet minut i średnio wychodzi mi po 33 grosze za minutę. Darmowy numer to wielkie halo, 200 SMSów do Plusa za 5 zł. (śmieszność)… a na kartę? Kupuje się starter i za nic, od początku 29 gr. za minutę i pakiety SMSów za grosz… czy to nie jest bez sensu? Zamiast dbać o klientów abo, to oni robią wszystko, żeby przechodzić na kartę…
-
Anonimowy
GośćBo koszty pozyskania, obsługi i utrzymania abonamentowca są wyższe. To klient z wyższymi wymaganiami, ale to kosztuje. No i prestiż niebycia "pryszczatym dzieciakiem wyciągającym od rodziców 5 pln rocznie" też musi mieć swoją stawkę :>>>
-
Fawu
UczestnikHe,he,he PIĘKNE WYJAŚNIENIE 🙂 pulicera albo nobla dla kolegi!!! Chcę być "tym" pryszczatym, wyciągającym dzieciakiem, a tu jak na złość! ode mnie wyciągają i to żeby tylko 5zł. 🙁
-
Anonimowy
GośćOferta dla wybranych nigdy nie jest dobrym pomysłem. Może ktoś by chciał wysyłać więcej, ale właśnie brak mu pakietu? dziwna polityka
-
Anonimowy
GośćTo jest własnie zaskakujące, ze pre-paidowców traktuje sie jako gorszych klientów opów. Sam wolę kupić telefon na wolnym rynku, a taryfy i operatora wybieram wedlug własnych potrzeb. Posiadając pre-paida wydaję więcej pieniędzy niż niejeden abonamentowiec za 20-50 zł/m, a do tego sam decyduję w jak sposób je wydaję.
-
-
AutorWpisy