Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Pakiet SMS w roamingu 36.6
- Ten temat ma 4 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 14 lat, 8 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
Gośćna Telepolis i Plusforum zamieścił coś, co znów ośmiesza- moim zdaniem- Polkomtela… Pozwolę sobie to zacytować.
Wiemy, że powiedzmy kilka miesięcy temu Polkomtel wprowadził "zakazane" słowa, takie jak Orange czy Play. Kiedyś to sprawdzałem i rzeczywiście. Pamiętam, że słowo Era jednak system przepuścił.
Dziś próbuję wysłać z bramki Plusika sms do koleżanki z tej sieciuni, a tu zakazane słowo. Sprawdzam- no jak?! Okazało się, że użyłem słowa Plus, które, wg Polkomtela, również jest zakazane 😯 😡 😆 Nie wiem- wstydzą się swojej marki, czegoś się boją, nie chcą, aby ich Klienci używali w wiadomościach nazwy ich sieci ❓ ❗
Co ciekawe, nazwa/słowo/marka Era jest przez aplikację "tolerowana" i można wysłać eska z tym słowem 😮 Widocznie dla Polkomtela marka Era również jest bardzo cenna, dlatego to "tolerują" :-/
Cóż, jak dla mnie to trochę dziwne, ale jak tak wolą, to spoko. Przeszło słowo +ik, czyli wtedy dało się wysłać SMS’a do mojej koleżanki 😆 Pozdro!
-
Anonimowy
GośćMuszę jeszcze coś uściślić, że to ja zamieściłem i cytowałem swój tekst, bo urwało mi się słowo hehe!
-
Anonimowy
GośćHehehe dla mnie to ubaw po pachy że coś takiego ma miejsce. Jednak skoro to ich bramka to mogą sobie robić co chcą niemniej jednak źle to o nich świadczy. A co do Ery najwidoczniej tak też jest, Plus czuje respekt:):):)
-
Anonimowy
Gośćwg nie rozumiem tego
-
-
AutorWpisy